Rymligt hus med trädgård, pool och gästhus

Stenhus med pool 7 Bedroom 4 Bathroom

Rymligt hus med gästrum, stor trädgård och separat gästhus (bra möjligheter för uthyrning). Pool med uppvärmning.

Kontakta Karin

Nytt pris! (FEE513) Detta genrösa hus har en boyta på ca 220 kvm och en stor trädgård på 1840 kvm med separat gästhus och pool.

Bra möjligheter för uthyrning! Huset ligger i en levande by nära Servian och med 15 minuter till staden Béziers (buss finns).

Huvudbyggnaden:

Under huset finns källare på 15 kvm + 15 kvm och 10 kvm. På bottenvåningen har du ett öppet kök och vardagsrum på 41 kvm (med köksinredning, ugnar, diskmaskin, mikro, fläkt) och dörrar direkt till uteplatsen. Det finns wc med handfat, tvättstuga och ett rum/arbetsrum på 10 kvm.

Du har dessutom en uthyrningssvit (AirBnB) med vardagsrum 16 kvm och sovrum 15 kvm samt badrum (dusch, handfat och wc) och garderob.

En trappa upp finns hall 9 kvm, 4 sovrum på 22 kvm, 24 kvm, 23 kvm och 20 kvm med inbyggda garderober, badrum 8 kvm med dusch, badkar, dubbla handfat och badrum 2,5 kvm med dusch, handfat och wc.

Gästhuset ligger helt separat, i markplan, och är anpassat för personer med rörelsehinder. Boytan är på 80 kvm med två sovrum, badrum med dusch, handfat och wc och kök/vardagsrum.

Det finns även ett annex på 70 kvm (möjligt att göra garage).

Trädgården består av Medelhavsväxter och poolen är på 10×5 m, med saltrening och värmepump för uppvärmning. Det finns automatisk bevattning.

Huset värms med centralvärme (gas). Den årliga fastighetsskatten är på ca 1400 €. El och rör är i nyskick. Möjligt att köpa en del av möblerna.

Välkommen med din intresseanmälan!
Ange gärna ID: FEE513 i kontaktformuläret HÄR!

 

Maila karin@husilanguedoc.se

Ring +33(0)6.29.54.22.87

Karin Kloo

Mäklararvodet är inräknat i priset och betalas av säljarna enligt avtal med mäklaren. Notarieavgifter tillkommer vid köp enligt gällande taxa.

Observera att angivna mått är ungefärliga, utom då de anges enligt Loi Carrez, då de är exakt uppmätta av ett oberoende undersökningsföretag.