Rymligt renoverat stenhus med pool

Stenhus med pool 5 Bedroom 3 Bathroom

Rymligt hus med härlig planlösning, gård med stor pool. Bra möjlighet att hyra ut, om du önskar.

(SGF664) Helrenoverad vinodlarbostad med en boyta på 185 kvm med öppet kök-vardagsrum på 63 kvm och lättskött trädgård med pool, terrass med utsikt.

Huset ligger i en levande by med affär, bageri, restaurang/café, pizzeria, torgmarknad och köpcentrum inom 5 minuter. Du har ca 15 minuter till staden Béziers och det finns bussförbindelse.

På bottenvåningen ligger ett öppet kök och vardagsrum på 63 kvm, i köket finns köksinredning, ugn, spis,fläkt,kyl och diskmaskin, litet förråd samt wc med handfat.

 

En trappa upp har du vardagsrum på 22 kvm med öppen spis (insats), wc med handfat, sovrum 10 kvm med dörr till terrassen, sovrum på 12 kvm med badrum (dusch, handfat och wc) och dörr till terrassen.

På andra våningen ligger sovrum på 16 kvm med dressing, sovrum 11 kvm med badrum (dusch, handfat och wc) och badrum med badkar, dusch, handfat och wc.

Tomten är på 570 kvm och det finns en stor pool 10×5 m och poolhus/förråd. Plats för parkering bredvid huset.

 

Uppvärmning med luftkonditionering ( värme/kyla) och vedkamin. Taket är nytt liksom rör och el.

Den årliga fastighetsskatten är på ca 1600€. Möjligt att hyra ut för ca 2300€ per vecka under högsäsong.

Välkommen med din intresseanmälan!
Ange gärna ID: SGF664 i kontaktformuläret HÄR!

 

Maila karin@husilanguedoc.se

Ring +33(0)6.29.54.22.87

Karin Kloo

Mäklararvodet är inräknat i priset och betalas av säljarna enligt avtal med mäklaren. Notarieavgifter tillkommer vid köp enligt gällande taxa.

Observera att angivna mått är ungefärliga, utom då de anges enligt Loi Carrez, då de är exakt uppmätta av ett oberoende undersökningsföretag.