Rymligt hus med garage och loft

Byhus 4-5 Bedroom 2 Bathroom 1 Garage

Rymligt hus med garage och härligt loft med utsikt, mitt i en liten stad i Orb-dalen!

Kontakta Karin

(FBB159) Rymligt hus mitt i en levande stad i Orb-dalen, med all service och tågstation.

Här finns en boyta på hela 220 kvm, garage och högst upp ett öppet loft på 55 kvm med stora fönsterpartier med utsikt!

På bottenvåningen finns entré, på första våningen ligger ett rymligt vardagsrum på 50 kvm med balkong och fullt utrustad köksavdelning (ugn, diskmaskin, fläkt, spishäll, kyl) samt wc.

På andra våningen finns arbetsrum/sovrum på 9 kvm med balkong, hall, wc, badrum med dusch, handfat, handdukstork, skåp och sovrum på 13 kvm med balkong och garderob.

På tredje våningen ligger sovrum på 13 kvm, sovrum på 13 kvm med garderob och balkong, sovrum på 12 kvm med balkong och badrum med dusch, handfat och wc.


På fjärde våningen har du ett öppet loft på 55 kvm med framtagen stenvägg och liten köksavdelning och en fönstervägg med härliga vyer ut över stan och de omgivande kullarna!

Garaget på 30 kvm ligger strax intill huset.

Huset är renoverat år 2014, det finns reversibel luftkonditionering (värme/kyla), öppen spis med insats, tvåglasfönster, taket är i bra skick.

Den årliga fastighetsskatten är på ca 1076€.

Välkommen med din intresseanmälan!
Ange gärna ID: FBB159 i kontaktformuläret HÄR!

 

Maila karin@husilanguedoc.se

Ring +33(0)6.29.54.22.87

Karin Kloo

Mäklararvodet är inräknat i priset och betalas av säljarna enligt avtal med mäklaren. Notarieavgifter tillkommer vid köp enligt gällande taxa.

Observera att angivna mått är ungefärliga, utom då de anges enligt Loi Carrez, då de är exakt uppmätta av ett oberoende undersökningsföretag.