Rymligt hus med B&B och gîte, trädgård med pool

Stenhus med pool, B&B 6 Bedroom 5 Bathroom 1 Garage

Generöst familjehus, kan drivas som B&B med gästrum och separat gîte (gästlägenhet). Härlig gård med pool!

(SCA530) Detta rymliga och välrenoverade hus med fina detaljer ligger i den charmiga lilla byn Causses et Veyran, bland böljande kullar med vinfält. Det finns både ett rymligt hus och en separat gästavdelning, som du kan hyra ut om du vill,  så det passar både som familjehus och som B&B. 

För tillfället drivs huset som B&B med  tre gästrum och en gîte (del med självhushåll). I markplan finns ett stort garage på 150 kvm med plats för flera bilar och det finns tvättstuga och förråd. 

Huvudingången ligger en trappa upp, med en generös entréhall.

På höger sida ligger tre gästrum som alla har eget badrum och det finns även ett kök med matplats för gäster och det finns ytterligare ett rum som kan inredas till sovrum.

Rummen värms med el-element och uppvärmningen kan anpassas efter hur många gäster det är.

På vänster sida ligger den privata bostaden med kök, arbetsrum, vardagsrum med vedkamin och terrass.

Det finns sovrum och ett rymligt badrum med badkar, dusch och wc.


Denna del värms med centralvärme (olja) och har tvåglasfönster.

Den separata lägenheten- gîte– har en egen ingång från trädgården. Boytan är 40 kvm och där finns kök och vardagsrum med öppen planlösning, två sovrum och badrum med dusch och wc.

I den lättskötta  trädgården finns poolen som är 10 meter lång (med automatiskt ph och klor-system). Det finns också olika sittplatser, magnoliaträd och plats att odla kryddor och grönsaker i upphöjda bäddar.


Hela huset har renoverats de senaste tio åren vad gäller el, rör, nya kök och badrum. Det finns vatten-avkalkare, fiberanslutning och tre separata varmvattenberedare.

Beräknad elförbrukning per helår, hela huset, anges till mellan 3873€ och 5241 €, inklusive abonnemang.

Taket renoverades 2022, vinden är på 150 kvm. Den årliga fastighetsskatten är på ca 1395 €.
Du har 5-10 minuter till byarna Cessenon sur Orb och Murviel les Béziers där du har all service, affär med söndagsöppet, torgmarknad, restauranger mm. I byn finns en liten butik med bröd och varuvagnar kommer olika dagar.

Välkommen med din intresseanmälan!
Ange gärna ID: SCA530 i kontaktformuläret HÄR!

 

Maila karin@husilanguedoc.se

Ring +33(0)6.29.54.22.87

Karin Kloo

Mäklararvodet är inräknat i priset och betalas av säljarna enligt avtal med mäklaren. Notarieavgifter tillkommer vid köp enligt gällande taxa.

Observera att angivna mått är ungefärliga, utom då de anges enligt Loi Carrez, då de är exakt uppmätta av ett oberoende undersökningsföretag.