Rymligt byhus med terrass och trädgård, utsikt

Byhus 7 Bedroom 5 Bathroom

Rymligt byhus med trädgård och terrass med utsikt bredvid köket! 7 sovrum 5 badrum, vissa med bevarade originalgolv och fönster.

(FTH378) Rymligt byhus med hela 245 kvm boyta, terrass med utsikt och dessutom en charmig trädgård på 90 kvm.

På bottenvåningen finns från ena sidan två källare med egen brunn och genomgång till trädgården, sommarkök och wc.

Från framsidan har du på bottenvåningen entré på 10 kvm, vardagsrum och öppet kök på 49 kvm (med gasspis, diskmaskin, ugn) och dörrar ut till terrassen på 26 kvm. En trappa leder ner till trädgården.Det finns även wc med handfat och arbetsrum/tvättstuga på 10 kvm.

På nästa våning ligger fyra sovrum, som alla har privat badrum: ett sovrum på 14 kvm med privat badrum i svit (dusch, handfat och wc), sovrum på 18 kvm med badrum i svit (dusch, handfat och wc), sovrum 25 kvm med badrum i svit (dusch, handfat och wc) samt sovrum 24 kvm med badrum i svit (dusch, handfat och wc).

Bevarade originalgolv!

På övervåningen ligger hallar med inbyggda skåp för förvaring, tre sovrum på 10 kvm, 10 kvm och 16 kvm samt badrum med dusch, badkar, wc, bidet och handfat.

Trädgården är på ca 90 kvm, i sydläge och en trappa upp till terrassen på 26 kvm, med utsikt.

Uppvärmning med el och vedkamin. Enkelglas-fönster. Den årliga fastighetsskatten är på ca 1570 €.

Du har gångavstånd till byns bageri, restaurang och affärer och i utkanten av byn finns ett köpcentrum med supermarché, färgaffär, apotek mm. Ca 10 minuter till staden Béziers med all service, tågstation, lokal flygplats mm.

Välkommen med din intresseanmälan!
Ange gärna ID: FTZ378 i kontaktformuläret HÄR!

 

Maila karin@husilanguedoc.se

Ring +33(0)6.29.54.22.87

Karin Kloo

Mäklararvodet är inräknat i priset och betalas av säljarna enligt avtal med mäklaren. Notarieavgifter tillkommer vid köp enligt gällande taxa.

Observera att angivna mått är ungefärliga, utom då de anges enligt Loi Carrez, då de är exakt uppmätta av ett oberoende undersökningsföretag.