Rymligt byhus med garage och terrass

Byhus 4 Bedroom 2 Bathroom 1 Garage

Rymligt, helrenoverat byhus med stort garage och terrass. Nära till badplats i floden Orb!

(FCC316) Rymligt, renoverat byhus i en levande by vid floden Orb.

Huset är renoverat, med en boyta på 190 kvm. Garaget är på hela 90 kvm, med egen brunn.

En trappa upp har du ett stort vardagsrum på hela 90 kvm med framtagen stenvägg och öppen spis, öppet kök med köksinredning, spis, ugn, fläkt samt matplats. Det finns även wc och tvättstuga. Golvvärme.

På andra våningen ligger hall på 16 kvm, sovrum/arbetsrum på 11 kvm, sovrum 13 kvm, badrum 12 kvm med dusch, handdukstork, handfat och hörnbadkar, separat wc och dressing på 5 kvm.

Det finns även sovrum på 11,9 kvm med utgång till terrassen, sovrum 15,8 kvm med utgång till terrassen på 33 kvm (delvis täckt, i sydväst-läge).

El och rör är renoverade, taket är nytt från år 2007, det finns vatten-avkalkare, uppvärmning med golvvärme på 1:a våningen. Beräknad energikostnad per år vid standardanvändning; mellan 790€ och 1070€, inklusive abonnemang. Den årliga fastighetsskatten är på ca 972 €.

 

Du har gångavstånd till bagerier, restauranger, café, affär, badplats i floden Orb mm. 25 minuter till staden Béziers, 10 minuter till Roquebrun.

 

Välkommen med din intresseanmälan!
Ange gärna ID: FCC316 i kontaktformuläret HÄR!

 

Maila karin@husilanguedoc.se

Ring +33(0)6.29.54.22.87

Karin Kloo

Mäklararvodet är inräknat i priset och betalas av säljarna enligt avtal med mäklaren. Notarieavgifter tillkommer vid köp enligt gällande taxa.

Observera att angivna mått är ungefärliga, utom då de anges enligt Loi Carrez, då de är exakt uppmätta av ett oberoende undersökningsföretag.