Rymligt borgarhus med trädgård ( 4 möjliga lägenheter)

Borgarhus 8 Bedroom 3 Bathroom

Rymligt borgarhus med trädgård, möjligt att dela av fyra lägenheter.

(MAR540) Rymligt borgarhus med en boyta på ca 420 kvm, med fyra kök  och kan delas upp i fyra lägenheter om man vill, eller B&B-rum. Det finns en del bevarade originaldetaljer som golv, öppna spisar, dörrar och en härlig rymd. Tomten är på ca 600 kvm, med plats för pool.

Fastigheten ligger i en levande by bara tio minuter från staden Béziers, 20 minuter från Medelhavets sandstränder.

På bottenvåningen (norra sidan) ligger lägenhet (no 1.) på 69 kvm med entré via en gård på 130 kvm. Det finns en hall med kök på 17 kvm (spis, fläkt, vask) och vardagsrum på 22 kvm med originalgolv. Det finns även ett sovrum på 30 kvm med badrum (dusch, handfat och wc).

På bottenvåningen (södra sidan) ligger lägenhet (no 2.) på 81 kvm med en rymlig entré på 17 kvm. Det finns ett sovrum/vardagsrum på 31 kvm, plats att ansluta vatten/avlopp för badrum på 2,5 kvm, kök 20 kvm med vask och gasspis samt en veranda med separat entré, wc på 4 kvm med plats för tvättmaskin.


En trappa upp finns en möjlig lägenhet (no 3.) på 135 kvm med en täckt terrass på 8 kvm. Här finns en generös hall på 30 kvm, sovrum 22 kvm med öppen spis och balkong, duschrum ( att göra klart) med balkong, separat wc och sovrum på 20 kvm med öppen spis och balkong.

Två trappor upp ligger en möjlig lägenhet (no 4.) på 133 kvm. Där finns en hall på 25 kvm, wc med handfat, sovrum 15 kvm med balkong, vardagsrum på 27 kvm med två balkonger, kök på 14 kvm med gasspis, ugn, fläkt. Du har även sovrum 22 kvm med balkong, badrum med dusch och handfat och balkong, sovrum 21 kvm med balkong och utsikt.


Tomten är på ca 600 kvm, med plats att anlägga pool. Trädgården kan delas av i separata delar om du vill har fyra lägenheter. Det finns en stor täckt terrass, perfekt för ett sommarkök (el och vatten finns).

Det finns en egen brunn med pump för bevattning av trädgården, i övrigt kommunalt vatten och avlopp. Det finns 2 parkeringsplatser.

 

De fyra delarna av huset har var sin separat elmätare. Det är tvåglasfönster, centralvärme med stadsgas. Taket är i bra skick och isolerat för två år sedan.

Energi: beräknat belopp för årlig konsumtion , enligt en schablon; mellan  2710 € och 3720 € per år . (beräknat på index janauri 2021, inklusive abonnemang). 

Den årliga fastighetsskatten är på ca 3300 €.

Välkommen med din intresseanmälan!
Ange gärna ID: MAR540 i kontaktformuläret HÄR!

 

Maila karin@husilanguedoc.se

Ring +33(0)6.29.54.22.87

Karin Kloo

Mäklararvodet är inräknat i priset och betalas av säljarna enligt avtal med mäklaren. Notarieavgifter tillkommer vid köp enligt gällande taxa.

Observera att angivna mått är ungefärliga, utom då de anges enligt Loi Carrez, då de är exakt uppmätta av ett oberoende undersökningsföretag.