Rustikt stenhus med lantligt läge

Byhus 3 Bedroom 1 Bathroom

Rustikt stenhus med terrasser. Lugnt läge i naturreservatet nära staden Bédarieux och sjön Lac du Salagou.

(FPM132) Detta rustika stenhus med terrasser och utsikt ligger i en by utan service, nära sjön Lac du Salagou och med 10 minuter till staden Bédarieux.

Huset har anor från 1700 -talet och har en boyta på ca 100 kvm, det ligger mitt i naturreservatet Parc Naturel Régional du Haut Languedoc.

Härligt semesterhus för dig som vill ha lugn och ro och vackra omgivningar!

På bottenvåningen ligger entré 10 kvm, sovrum 12 kvm och en källare med välvt tak (kan t.ex inredas till vinkällare), verkstad på 15 kvm och det finns också en liten gård med ett förråd.

En trappa upp har du en liten hall, badrum med dusch, handfat och wc, sovrum 9 kvm, vardagsrum 18 kvm, kök 18 kvm med stora fönster med vacker utsikt. Här har du access till terrassen på andra våningen, på 10 kvm. Räkna med att åtgärda tätskiktet på terrassen. 

En halvtrappa upp ligger ett sovrum på 11,5 kvm med en loftsäng.

På andra våningen ligger ett sovrum på 11,8 kvm och terrass 5 kvm med magnifik utsikt. Även här behöver du åtgärda tätskiktet på terrassen. 

Uppvärmning med pellets-kamin och el. Beräknad energikostnad  per år mellan 2009 € och 2719 €, inklusive abonnemang, Räkna med att förbättra energivärdet och se över tätskikten på terrasserna.

Den årliga fastighetsskatten är på ca 500 €. Huset säljs möblerat.

 

Välkommen med din intresseanmälan!
Ange gärna ID: FFP132 i kontaktformuläret HÄR!

 

Maila karin@husilanguedoc.se

Ring +33(0)6.29.54.22.87

Karin Kloo

Mäklararvodet är inräknat i priset och betalas av säljarna enligt avtal med mäklaren. Notarieavgifter tillkommer vid köp enligt gällande taxa.

Observera att angivna mått är ungefärliga, utom då de anges enligt Loi Carrez, då de är exakt uppmätta av ett oberoende undersökningsföretag.