Renoverat stenhus med trädgård, B&B

Borgarhus, B&B 12+ Bedroom 9 Bathroom 1 Garage

Renoverat stenhus med B&B, extra lägenhet och privat bostad. Stor trädgård!

Kontakta Karin

Nytt pris! (FAR698) Renoverat stenhus med stor trädgård och B&B-verksamhet, privat bostad och extra lägenhet att hyra ut! Huset är renoverat, med bevarade originaldetaljer.

Denna fastighet ligger i en charmig by invid Canal du Midi och du har gångavstånd till byns affär, bageri, restauranger etc. Du har 10 minuter till en stor badsjö och en dryg halvtimme till Medelhavet.

I huvudbyggnaden som drivs som B&B finns en boyta på 244 kvm med 5 sovrum, separatlägenhet på 140 kvm och privat bostad på 200 kvm med 4 sovrum. Alla delar har egen ingång och tillgång till trädgården på drygt 1000 kvm.

Huvudbyggnaden: På bottenvåningen ligger entré på 12 kvm (ingång både från gatan och trädgården), vardagsrum/matsal på 34 kvm med öppen spis, modernt kök på 16 kvm med dörrar till terrassen och trädgården.

Det finns även sovrum på 16 kvm med badrum (dusch, handfat och wc) och sovrum/arbetsrum på 12 kvm och garage på 25 kvm samt förråd/verkstad på 70 kvm med access från gatan.

En trappa upp ligger en korridor på 12 kvm och fyra sovrum på 17 kvm vardera, och varje sovrum har privat badrum med dusch, handfat och wc.

Två trappor upp finns ytterligare två sovrum  på 18 kvm (med snedtak) och gemensamt badrum (dusch, handfat och wc).

 

Gästlägenhet (gîte):
På bottenvåningen ligger kök/matrum på 30 kvm.

Det finns även vardagsrum 12 kvm, sovrum 14 kvm, badrum 7 kvm med dusch, handfat och wc + badrum 3 kvm med dusch och handfat, separat wc.

 

En trappa upp finns ett stort öppet rum på 69 kvm med  plats för 8 bäddar (kan delas av i flera rum).

Privat bostad:
En trappa upp finns ett öppet vardagsrum på 70 kvm med kök 19 kvm.

Det finns även två sovrum på 11 kvm och 12 kvm, badrum med dusch, handfat och wc. Det finns trappa ner till garaget.

Två trappor upp ligger två sovrum på 11 kvm och 12 kvm, badrum på 5 kvm (badkar, handfat och wc).

Trädgården på 1062 kvm ligger i sydväst-läge, med patio och terrass, köksträdgård och brunn (plats för pool).

Huvudbyggnaden värms med centralvärme (stadsgas), golvvärme i den privata lägenheten och el-element i gästlägenheten. Det finns två/treglas-fönster. Det finns solpaneler för varmvatten. Taket är nytt på lägenheterna och taket på huvudbyggnaden är renoverat.

Den årliga fastighetsskatten är på ca 3000€. Räkna med en god inkomst från verksamheten. Möjligt att köpa till möblerna.

Välkommen med din intresseanmälan!
Ange gärna ID: ARO234 i kontaktformuläret HÄR!

 

Maila karin@husilanguedoc.se

Ring +33(0)6.29.54.22.87

Karin Kloo

Mäklararvodet är inräknat i priset och betalas av säljarna, notarieavgifter tillkommer vid köp enligt gällande taxa.

Observera att angivna mått är ungefärliga, utom då de anges enligt Loi Carrez, då de är exakt uppmätta av ett oberoende undersökningsföretag.