Renoverat stenhus med terrass

Byhus 5 Bedroom 2 Bathroom

Välrenoverat stenhus med separat studio för gäster/ uthyrning. Boyta 240 kvm, samt terrass. Trevligt läge vid byns torg.

Kontakta Karin

(CAU258) Välrenoverat stenhus i en liten by med café-restaurang och bageri, nära både Murviel och Cessenon -sur Orb, 20 minuter till staden Béziers.

Huset ligger vid byns torg och är ett gediget stenhus som renoverat omsorgsfullt. Här finns 240 m² med nytt kök, terrass och dessutom en separat liten studio med egen ingång.

På bottenvåningen har du entré på 10 m² med inbyggd förvaring + studio på 27.5 m² med sovrum, litet kök, badrum med badkar, fläkt, handfat och wc och egen ingång, till gränden bakom huset.

Det finns även ett arbetsrum/vardagsrum på 18.6 m²med dubbeldörrar till en liten balkong och tvättstuga på 24 m² (tvättmaskin, torktumlare, kyl, frys, förråd) och trappa till nästa våning med originalstenar och ny belysning.

En trappa upp ligger det öppna och ljusa vardagsrummet på drygt 40 m²  med modern effektiv vedkamin och två balkonger med utsikt mot torget.

Köket är välutrustat med ny köksinredning, ugn, gasspis med 6 plattor, fristående stor kyl, vinförråd + skafferi samt köks-ö.

Det finns även en solig terrass på  11.5 m² med grillplats, vatten, vask och belysning och wc med handfat på 4.74 m² (att fräscha upp).

Två trappor upp ligger sovrum/arbetsrum på 7 m² + sovrum på 14.5 m² med inbyggda garderober + master bedroom på 19.9 m² (med garderober) + sovrum på 14.5 m² (med framtagna träbjälkar, garderober)+ badrum (att fräscha upp) på drygt 9 m² (takfönster, dusch, badkar, WC,handfat och handdukstork) +korridor på 15.73 m² med öppen spis (som går att ta i bruk igen).

På baksidan av huset ligger en liten byggnad i tre våningar på 12 m²+ 12 m²+ 9m², som kan inredas efter behov.

Det finns centralvärme (olja) och modern vedkamin, tvåglas-fönster och reversibel luftkondtionering. Den årliga fastighetsskatten är på ca 900 €.

Om du vill hyra ut finns en historik med bra intäkter.

Välkommen med din intresseanmälan!
Ange gärna ID: CAU258 i kontaktformuläret HÄR!

 

Maila karin@husilanguedoc.se

Ring +33(0)6.29.54.22.87

Karin Kloo

Mäklararvodet är inräknat i priset och betalas av säljarna, notarieavgifter tillkommer vid köp enligt gällande taxa.