Renoverat stenhus med stor tomt och pool

Stenhus med pool 7 Bedroom 4 Bathroom 1 Garage

Rymlig, renoverad fastighet med extra gästbostad. Stor tomt på mer än 8000 kvm, med pool, terrasser och utsikt.

Kontakta Karin

Nytt pris! (FPM549) Detta rymliga hus med stor tomt ligger i en liten by i Minervois-området, nära Olonzac.

Fastigheten är helrenoverad och här finns en boyta på hela 390 kvm med en huvudbyggnad och en gästbostad med egen ingång.

Tomten är ovanligt stor; hela 8512 kvm, med utsikt mot vinfälten.

På bottenvåningen ligger vardagsrum på 32 kvm med vedkamin, välutrustat kök 38 kvm (gasspis, köks-ö, diskmaskin Smeg, ugn och tvättstuga/förråd på 20 kvm ) och utgång till gården med pool. Det finns även förråd/verkstad på 22 kvm med genomgång till garaget och garage 42 kvm.

En trappa upp har du sovrum på 20 kvm, sovrum 17,5 kvm, sovrum 12,5 kvm, hall 10 kvm, vardagsrum 25 kvm  och badrum 13,5 kvm (dusch, hörnbadkar, handfat och wc)
och master bedroom på 30 kvm med badrum (dusch, handfat, wc) och trappa till loftet på 25 kvm (arbetsrum) och dressing 5 kvm.

 

Två trappor upp ligger sovrum på 19 kvm, vardagsrum/sovrum på 48 kvm , duschrum (dusch, handfat och wc) och takterrass på 42 kvm samt glasveranda på 16 kvm.

 

Det finns också ett gästhus på 40 kvm: på bottenvåningen ligger vardagsrum på 15 kvm (möjligt att installera kök, vatten finns) med utgång till trädgården, duschrum (dusch, handfat och wc) och en täckt terrass på 10 kvm.

 

En spiraltrappa leder upp till övervåningen där det finns ett sovrum på 22 kvm och en glasgång till huvudbyggnaden.

Tomten är på 8512 kvm, en del av trädgården på 460 kvm är omgiven av murar, det finns en täckt terrass på 16 kvm och en terrass på 27 kvm.

Det finns även pool 12×3 m (nyrenoverad), duschrum med wc, bastu på 18 kvm och ängar på 6900 kvm med trädgårdsbod, carport och brunn.

Det finns ett nytt värmesystem med luftvärmepump, reversibel värme/kyla, elektriska element samt vedkamin. Kommunalt avlopp, tomten ligger inom översvämningszon, det finns översvämningsskydd på alla dörrar. Kvalitetsrenovering med nya fönster och isolering, professionellt kök, ny el.

Den årliga fastighetsskatten är på ca 4195 €. Bra intäkt vid uthyrning av gästhuset.

Välkommen med din intresseanmälan!
Ange gärna ID: FPM549 i kontaktformuläret HÄR!

 

Maila karin@husilanguedoc.se

Ring +33(0)6.29.54.22.87

Karin Kloo

Mäklararvodet är inräknat i priset och betalas av säljarna enligt avtal med mäklaren. Notarieavgifter tillkommer vid köp enligt gällande taxa.

Observera att angivna mått är ungefärliga, utom då de anges enligt Loi Carrez, då de är exakt uppmätta av ett oberoende undersökningsföretag.