Renoverat stenhus med separat gästhus

Stenhus 3 Bedroom 2 Bathroom

Renoverat stenhus med terrass och separat gästhus! Lugnt läge på landet, nära Saint -Chinian.

SÅLT! (FSC216)  Detta renoverade stenhus ligger i en liten hameau; en liten by med några få hus, med fem minuter till både Saint-Chinian med all service och till den lilla byn Assignan med flera prisbelönta restauranger. Ca 45 minuter till Medelhavets stränder.

Fastigheten består av två hus; huvudbyggnaden har en boyta på ca 68 kvm med två sovrum och terrass med utsikt. Gästhuset är på 27 kvm.

Huvudbyggnaden: Här finns på bottenvåningen ett vardagsrum på 18 kvm med öppen spis.  Du har även ett kök på 10 kvm med vask, diskmaskin, ugn, spis och fläkt samt tvättstuga på 3 kvm.

En trappa upp ligger sovrum på 12,5 kvm, sovrum på 8 kvm med ett loft för förvaring samt ett rymligt duschrum på 9,5 kvm med dusch, handfat i original och wc.

 

På andra våningen finns ett rum på 5,5 kvm med loft för förvaring och en terrass på 15 kvm med härlig utsikt.

I det separata gästhuset finns ett vardagsrum på 13 kvm med fullt utrustat kök (diskmaskin,vask,kyl, spis, ugn).

En trappa upp ligger ett sovrum på 13,5 kvm med badrum en suite (dusch, handfat, wc).

Huset är renoverade med kvalitetsmaterial (originalgolv, träbjälkar, stenväggar), tvåglasfönster. Det finns separata elmätare i de två husen.
Reversibel luftkonditionering (värme/kyla), öppen spis.

 

Den årliga fastighetsskatten är på ca 980 €.

Välkommen med din intresseanmälan!
Ange gärna ID: FSC216 i kontaktformuläret HÄR!

 

Maila karin@husilanguedoc.se

Ring +33(0)6.29.54.22.87

Karin Kloo

Mäklararvodet är inräknat i priset och betalas av säljarna enligt avtal med mäklaren. Notarieavgifter tillkommer vid köp enligt gällande taxa.

Observera att angivna mått är ungefärliga, utom då de anges enligt Loi Carrez, då de är exakt uppmätta av ett oberoende undersökningsföretag.