Renoverat stenhus med privat innergård i en större by med bra service.

Stenhus 2 Bedroom 3 Bathroom 1 Garage

Genuint, renoverat stenhus med garage och privat innergård.

(FMA217) Renoverat stenhus med privat innergård i en större by med bra service.

Här finns en boyta på 143 kvm, garage och egen innergård.

På bottenvåningen ligger garage 29 kvm med ny oljepanna och -tank. Du har även entré,  sovrum på 15,5 kvm, badrum med dusch, handfat och wc och master bedroom på 23 kvm med stort linneskåp, dressing och badrum på 4 kvm med badkar, handfat och wc.

En trappa upp finns ett rymligt vardagsrum på 69 kvm med vedkamin, framtagen stenvägg, högt i tak och synliga bjälkar och utgång till den privata gården.

 

Du har även ett kök på 12,5 kvm med kyl, diskmaskin och spis och utgång till gården på 27 kvm, där det finns grillplats och vatten. Du har även ett duschrum med wc och handfat.

Tvåglasfönster, centralvärme med vackra element +vedkamin. Den årliga fastighetsskatten är på ca 890 €.

 

Du har gångavstånd till bageri, affär, torgmarknad, mediatek, post och bank och strax utanför byn finns ett köpcentrum. 15 minuter till staden Béziers med all service.


Välkommen med din intresseanmälan!
Ange gärna ID: FMA217 i kontaktformuläret HÄR!

 

Maila karin@husilanguedoc.se

Ring +33(0)6.29.54.22.87

Karin Kloo

Mäklararvodet är inräknat i priset och betalas av säljarna enligt avtal med mäklaren. Notarieavgifter tillkommer vid köp enligt gällande taxa.

Observera att angivna mått är ungefärliga, utom då de anges enligt Loi Carrez, då de är exakt uppmätta av ett oberoende undersökningsföretag.