Renoverat stenhus, B&B

B&B 7 Bedroom 5 Bathroom

Charmigt fd bageri som drivs som B&B, med extra studio och privat bostad för ägarna. Tillfälle för dig som vill öppna eget!

Kontakta Karin

SÅLT! (CAM383) Historiskt hus som renoverats och drivs som B&B i den charmiga byn Caunes-Minervois, med affärer, restauranger, apotek och 20 minuter till Canal du Midi. Du har 25 minuter till den historiska staden Carcassonne med flygplats och 45 minuter till Béziers.

På 1800-talet var huset bageri till byns kloster, nu drivs det som B&B och restaurang, med en extra studiolägenhet och en privat bostad för ägarna.

Här finns 350 kvm boyta, med 7 sovrum och 5 badrum, gård och två terrasser.

På bottenvåningen ligger kök 24,5 kvm (med dubbel vask, diskmaskin, gasspis med 6 brännare, integrerade skåp och ugn)och vardagsrum 14 kvm med vedkamin.

Det finns matsal på 32 kvm samt förråd på 11 kvm (med kylar, extra hyllor) + bibliotek 5 kvm och förråd 1,7 kvm samt tvättstuga 9 kvm (med tvättmaskin, tork, hyllor och vask).

Det finns även badrum med dusch, handfat och wc och verkstadsrum 25 kvm och gård.

En trappa upp ligger korridor 15 kvm, sovrum 15 kvm (öppen spis av marmor, inbyggd förvaring) och utgång till terrass, badrum med handfat, dusch och wc, extra separat wc, och sovrum 25 kvm, sovrum 16 kvm med dörrar till terrassen på 47 kvm (med soffor och grillplats).

Två trappor upp ligger korridor på 6,7 kvm, studiolägenhet 21 kvm med sovrum, enkelt kök (vask, kyl och mikro) och badrum med wc och dusch.

Här finns även ägarnas bostad med sovrum 12 kvm (synliga takbjälkar och inbyggd förvaring), sovrum 10 kvm (framtagna stenväggar och takbjälkar, takfläkt) och badrum 5 kvm med hörnbadkar, handfat och wc samt terrass på drygt 8 kvm och vardagsrum 28 km med vedkamin, loft med förvaring och glasveranda 9,5 kvm.

Huset har fina originaldetaljer som öppna spisar av marmor, originalgolv och stuckaturer.

Allt som behövs för B&B ingår i köpet (inkl websida och bokningar).

Huset är välisolerat. Det finns centralvärme + vedkaminer. Den årliga fastighetsskatten är på ca 1217 €.

Tillfälle för dig som vill driva en egen verksamhet i en charmig by! Välkommen med din intresseanmälan!
Ange gärna ID: CAM383 i kontaktformuläret HÄR!

 

Maila karin@husilanguedoc.se

Ring +33(0)6.29.54.22.87

Karin Kloo

Mäklararvodet är inräknat i priset och betalas av säljarna, notarieavgifter tillkommer vid köp enligt gällande taxa.

Print Friendly, PDF & Email