540.000 €

Renoverat stadshus med terrasser och utsikt

Hus 3 Bedroom 3 Bathroom 1 Garage

Helrenoverat hus med gård, terrasser och stort garage. Utsikt mot floden och cykelavstånd till Medelhavet!

(FFA588) Renoverat hus med garage och gård samt terrass med utsikt vid floden, du har 5 minuter till Medelhavets stränder.

Här finns en boyta på 110 kvm med 3 sovrum+3 badrum, nytt kök, två terrasser och en privat gård. Garaget är på hela 100 kvm och det finns dessutom en liten gästbostad/gîte med kök.

På bottenvåningen har du entré, garage 100 kvm med klinkergolv, tvättstuga wc och gästrum på 11,5 kvm med litet kök och dusch, utgång till den privata gården på baksidan.

En trappa upp har du en hall på 10 kvm med garderober, fullt utrustat kök med glasdörrar till terrassen på framsidan, med utsikt över floden.

Det finns även ett vardagsrum på 28 kvm, med dörrar till terrassen på framsidan.

 

Det finns wc, sovrum 12,5 kvm med dörr till den bakre terrassen och badrum med dusch, handfat och wc, sovrum på 14,5 kvm med dörr till den bakre terrassen och badrum med dusch, dubbla handfat och wc.

Utomhus har du en gård på 37 kvm med ingång till garaget, terrass på 15 kvm på framsidan av huset och en privat terrass på baksidan på 25 kvm med trappa ner till den egna gården.

 

 

Uppvärmning med el, reversibel luftvärmepump för värme och kyla i sovrummen, det är tvåglasfönster och fönsterjalusier.

Den årliga fastighetsskatten är på ca 1790 €.

Du har gångavstånd till centrala stan med all service och många restauranger, tågstation och cykelavstånd till Medelhavets stränder.

Välkommen med din intresseanmälan!
Ange gärna ID: FFA588 i kontaktformuläret HÄR!

 

Maila karin@husilanguedoc.se

Ring +33(0)6.29.54.22.87

Karin Kloo

Mäklararvodet är inräknat i priset och betalas av säljarna enligt avtal med mäklaren. Notarieavgifter tillkommer vid köp enligt gällande taxa.

Observera att angivna mått är ungefärliga, utom då de anges enligt Loi Carrez, då de är exakt uppmätta av ett oberoende undersökningsföretag.