Renoverat hus med ateljé, gård och extra lgh

Byhus 4 Bedroom 2 Bathroom

En egen oas med gård mitt i en charmig liten stad, med butik/ateljé och extra våning för uthyrning/egna gäster!

Kontakta Karin

(FPZ410)Tillfälle för dig som vill bo i den charmiga lilla staden Pézenas! Känd för sina hantverkskvarter, antikaffärer och många restauranger. Renoverat hus med terrass och liten trädgård samt ateljé/butik, mitt i gamla stan!

Här finns en boyta på ca 160 kvm med två kök, kan delas i två lägenheter (bra för uthyrning eller generations-boende). Det finns en privat liten trädgård på ca 65 kvm.

På bottenvåningen ligger butiken/ateljén på ca 42 kvm med vedkamin och dörr till gården samt två förråd på 10 kvm + 11 kvm och wc.

En trappa upp har du hall/arbetsrum och välutrustat kök på ca 24 kvm (köksinredning, spis, fläkt, vask, kyl/frys, diskmaskin) och dörr till terrassen på ca 9 kvm.

Det finns även badrum, sovrum ca 13 kvm och terrass 9 kvm samt tvättstuga, wc och sovrum /dressing på ca 10 kvm.

 

Två trappor upp har du vardagsrum, kök på 23 kvm (köksinredning, ugn, spis,fläkt, vask, kyl/frys, diskmaskin) och två sovrum på 15 kvm och 14,5 kvm samt badrum med dusch och wc.


Huset värms med el och det finns reversibel luftkonditionering (värme/kyla). Tak, rör och el är i mycket bra skick.

Den årliga fastighetsskatten är på ca 1000 €. Det finns gratis parkering 300 m från huset, som ligger på en lugn gata.

Möjlighet att hyra ut butikslokalen för ca 5000€ /år och övervåningen kan hyras ut som Air BnB för 60€ per natt eller användas för egna gäster.


En egen oas mitt i den charmiga lilla staden Pézenas! Känd för sina hantverkskvarter, antikaffärer och många restauranger.

Välkommen med din intresseanmälan!
Ange gärna ID: FPZ410 i kontaktformuläret HÄR!

 

Maila karin@husilanguedoc.se

Ring +33(0)6.29.54.22.87

Karin Kloo

Mäklararvodet är inräknat i priset och betalas av säljarna enligt avtal med mäklaren. Notarieavgifter tillkommer vid köp enligt gällande taxa.

Observera att angivna mått är ungefärliga, utom då de anges enligt Loi Carrez, då de är exakt uppmätta av ett oberoende undersökningsföretag.