Renoverat byhus med terrass, underbar utsikt

Byhus 2 Bedroom 1 Bathroom

Renoverat byhus med terrass och underbar utsikt, i en charmig by bara 10 minuter från Béziers.

Kontakta Karin

(MKC169) Renoverat byhus med terrass och underbar utsikt! Lugnt läge i en charmig by, bara tio minuter från staden Béziers, mindre än en halvtimme från Medelhavet!

Vid entrén har du en liten uteplats och du kommer därefter in i ett kök med modern utrustning, matplats och det finns även en öppen spis (ej i funktion).


Bredvid köket har du ett vardagsrum/gästrum, med högt i tak.

En trappa upp har du två sovrum och ett renoverat badrum, med dusch och wc.

Två trappor upp ligger terrassen, som har ett flexibelt tak som kan öppnas och stängas efter behov. Taket håller tätt vid regn och du har då ett extra rum.

Det finns sommarkök och du har en enastående utsikt!

I källarplanet under huset finns två stora rum, som används som förråd och tvättstuga (möjligt att lägga till duschrum om så önskas då vatten och avlopp finns). Plats för cyklar mm.

Taket är nytt (2013). Den årliga fastighetsskatten är endast ca 240€!

Uppvärmning med el. (Ej året runt-bostad, därför inget aktuellt energivärde.)

Du har gångavstånd till byns affär, post, slaktare, café, pizzeria och grönsaksaffär och knappt 5 minuter med bil till köpcentrum i grannbyn. Det tar ca 10 minuter till staden Béziers (buss finns) där du har all service, tågstation och lokal flygplats. Du har mindre än en halvtimme till Medelhavets stränder!

Välkommen med din intresseanmälan!
Ange gärna ID: MKC169 i kontaktformuläret HÄR!

 

Maila karin@husilanguedoc.se

Ring +33(0)6.29.54.22.87

Karin Kloo

Mäklararvodet är inräknat i priset och betalas av säljarna enligt avtal med mäklaren. Notarieavgifter tillkommer vid köp enligt gällande taxa.

Observera att angivna mått är ungefärliga, utom då de anges enligt Loi Carrez, då de är exakt uppmätta av ett oberoende undersökningsföretag.