Renoverat byhus med terrass

Byhus 4 Bedroom 2 Bathroom

Helrenoverat byhus med generösa voylmer, originalgolv och terrass med vy mot slottet.

Kontakta Karin

(FMO242) Renoverat byhus i en liten charmig by nära Pézenas. Detta byhus har anor från 1700-talet och har en boyta på ca 172 kvm och en liten terrass med utsikt mot byns slott.

På bottenvåningen kommer du direkt in i det öppna köket på 32 kvm, med köks-ö och induktionsspis, originalgolv.

Det finns även ett förråd på nära 8 kvm, badrum med dusch, handfat, handdukstork, ventilation, wc med plats för tvättmaskin,  sovrum på 15 kvm med egen ingång, och sovrum 11,5 kvm.

Den fina originaltrappan leder upp till första våningen där det finns en hall med garderob, luftigt vardagsrum på 50 kvm  med full takhöjd (5 m till nocken), vedkamin och framtagen stenvägg.

Det finns också ett sovrum på 14 kvm med originalgolv, sovrum 13 kvm med öppen spis och badrum med dusch, hörnbadkar, handfat, wc och handdukstork.

Två trappor upp ligger den långsmala terrassen på 15 kvm, med vy mot byns slott.Taket är nytt (ca 3 år), det är uppvärmning med el samt vedkamin, tvåglasfönster av trä. Möjligt att köpa till möbler om så önskas.

Den årliga fastighetsskatten är på ca 300 €.

Lugnt läge i en charmig by med restaurang, 5 minuter till supermarché, bagerier mm och 15 minuter till den mysiga staden Pézenas.

Välkommen med din intresseanmälan!
Ange gärna ID: FMO242 i kontaktformuläret HÄR!

 

Maila karin@husilanguedoc.se

Ring +33(0)6.29.54.22.87

Karin Kloo

Mäklararvodet är inräknat i priset och betalas av säljarna enligt avtal med mäklaren. Notarieavgifter tillkommer vid köp enligt gällande taxa.

Observera att angivna mått är ungefärliga, utom då de anges enligt Loi Carrez, då de är exakt uppmätta av ett oberoende undersökningsföretag.