Renoverat byhus med garage, i Pézenas

Byhus 2 Bedroom 2 Bathroom 1 Garage

Renoverat byhus med balkong, i de historiska kvarteren i staden Pézenas. Balkong och garage.

(FPZ259) Detta charmiga byhus ligger i staden Pézenas, en liten stad som är känd för sin livliga marknad på lördagar, många antikaffärer och mysiga historiska kvarter, där huset ligger.

Här finns en boyta på 78 kvm och dessutom ett garage på 40 kvm. Det finns plats för att ställa ut bord och stolar framför huset.

I markplan har du garaget på 40 kvm; det är för närvarande inrett till ett rum på 20 kvm, duschrum  (med dusch, wc, handfat och handdukstork) och ytterligare ett rum på 20 kvm med välvt tak. Det går fortfarande att använda som garage.

En trappa upp ligger ett öppet kök/matrum på 17,5 kvm (med vask, kyl, ugn, gasspis, fläkt, diskmaskin) och en härlig balkong på 4 kvm.

Det finns även ett vardagsrum/gästrum på 29 kvm med originalgolv, wc med handfat och ett stort skåp för förvaring.

På övervåningen ligger ett rymligt master bedroom på 22 kvm med sovrum 17,5 kvm och badrum med badkar, wc, handfat och handdukstork samt ett sovrum -under snedtak- på 12 kvm.

El och rör är nyrenoverade. Uppvärmning/kyla med reversibel luftkonditionering. Tvåglasfönster.


Beräknad kostnad för energi mellan 620€ och 900€ per år, inklusive abonnemang.  Den årliga fastighetsskatten är på ca 1125 €.

Du har gångavstånd till all service, restauranger mm. Det är ca 20 minuter till staden Béziers med lokal flygplats, snabbtågsförbindelser till Paris, Barcelona mm.

Välkommen med din intresseanmälan!
Ange gärna ID: FPZ259 i kontaktformuläret HÄR!

 

Maila karin@husilanguedoc.se

Ring +33(0)6.29.54.22.87

Karin Kloo

Mäklararvodet är inräknat i priset och betalas av säljarna enligt avtal med mäklaren. Notarieavgifter tillkommer vid köp enligt gällande taxa.

Observera att angivna mått är ungefärliga, utom då de anges enligt Loi Carrez, då de är exakt uppmätta av ett oberoende undersökningsföretag.