Renoverat byhus med 3 lägenheter/gîtes

Byhus 3 Bedroom 3 Bathroom

Helrenoverat hus med 3 lägenheter /gîte, perfekt att hyra ut. Mitt i en populär by med bra marknad.

Nytt pris! (FSS270) Helrenoverat hus mitt i en större by med bra service, med tre separata lägenheter, gîte, som kan hyras ut med bra intäkt.

Fastigheten ligger vid ett mysigt torg där det är en populär marknad två gånger varje vecka. Det är ca 20 minuter till staden Béziers och nära till t.ex Bize-Minervois.

På bottenvåningen ligger entré med förvaring och gemensam trappa. En trappa upp ligger en studio på ca 55 kvm med utrustat kök och matplats, badrum 4 kvm med dusch, handfat och wc. Det är högt i tak och originalbjälkar, delvis framtagen stenvägg och två stora fönster som vetter ut mot torget.

 

På andra våningen ligger en lägenhet på 60 kvm med vardagsrum/kök på 38 kvm med fönster som vetter mot torget, sovrum 14 kvm med garderob samt badrum 8 kvm med hörnbadkar, dusch, handfat och separat wc.


På tredje våningen ligger en studio på ca 35 kvm med litet kök, badrum med dusch, handfat och wc samt förråd för tvätt.

Uppvärmning med el. Den årliga fastighetsskatten är på ca 800 €.

Huset säljs fullt möblerat och klart för uthyrning, du kan räkna med bra intäkter (bra historik; uthyrningsverksamhet i 13 år).

Parkering finns utanför huset.

Välkommen med din intresseanmälan!
Ange gärna ID: FSS270 i kontaktformuläret HÄR!

 

Maila karin@husilanguedoc.se

Ring +33(0)6.29.54.22.87

Karin Kloo

Mäklararvodet är inräknat i priset och betalas av säljarna enligt avtal med mäklaren. Notarieavgifter tillkommer vid köp enligt gällande taxa.

Observera att angivna mått är ungefärliga, utom då de anges enligt Loi Carrez, då de är exakt uppmätta av ett oberoende undersökningsföretag.