Renoverat borgarhus, möjligt B&B

Borgarhus, B&B 8 Bedroom 8 Bathroom 2 Garage

Sänkt pris! Renoverat borgarhus perfekt för lyxigt B&B, stor trädgård med pool i en liten stad med anor som kur-ort. Boyta 390 kvm, trädgård 1360 kvm med hundraåriga palmer mm.

Kontakta Karin

SÅLT !(LAM856) Gediget renoverat borgarhus från år 1882 i en mindre stad som är en levande kur-ort, känd för sina källor; det finns många restauranger, Casino, affärer och vackra omgivningar med t.ex golfbana och vandringsleder. Perfekt för att driva ett  B&B.

Huset är omsorgsfullt renoverat sedan 2001. Boytan är 390 kvm med 8 sovrum (varav 5 har privata badrum) och det finns en stor trädgård på 1360 kvm med pool, lugnt läge.

På bottenvåningen ligger entréhall på 30 kvm och vackra dörrar till rummen intill, vardagsrum 50 kvm med dubbla glasdörrar ut till trädgården och terrass i sydläge, med öppen spis av marmor.

Det finns matsal 15,2 kvm med öppen spis av svart marmor och välutrustat kök “Jean Richard” på 16,7 kvm ( med skåpinredning, fläkt i rostfritt stål, keramikhäll med 5 plattor, ugn, diskmaskin, kyl/frys, mikro) och glasdörrar som leder ut till trädgården och pool-området.

Det finns även tvättstuga 8 kvm med dubbla handfat, tvättavdelning, och varmvattenberedare och badrum med dusch, handfat och wc. På denna våning är det nya golv.

En vacker trappa leder upp till första våningen: där finns en hall på 30 kvm, med massivt ekgolv.

Här finns sovrum 32 kvm med badrum (hydro-bad, wc, dubbla handfat med handgjord granitskiva, Jacuzzi hydro-jet-dusch). Det finns även sovrum 25 kvm med badrum (dusch av mässing, handfat och skåp), sovrum 23 kvm med duschrum (dusch, handfat/skåp och wc) och sovrum 20 kvm med öppen spis av vit marmor samt separat badrum 8 kvm med dusch, handfat/skåp med marmorskiva och wc.

Två trappor upp ligger vardagsrum 40 kvm, sovrum 19 kvm, badrum 9,5 kvm med badkar, dusch, dubbla handfat och wc, sovrum 17 kvm med duschrum 7 kvm ( XXL dusch, handfat och wc). Det finns stora förvaringsskåp i hallen och originalgolv av terracotta på denna våning.

Trädgården på 1360 kvm har en uppvärmd pool på 10×4,2 m byggd år 2002 med Everblue-system (med elektrolys-saltsystem vilket innebär enkel skötsel, kostnad 50.000€). Det finns granitgrill/bardisk vid poolområdet.

Trädgården är inhägnad med uppvuxna palmer och andra träd som är lika gamla som huset, det finns automatiskt bevattningssystem, järngrindar och balkonger och stora stenlagda terrasser.

På framsidan finns garage för två bilar och på baksidan finns carport med plats för 5-6 bilar.

 

Många detaljer är specialtillverkade och i stil med huset. Taket är helt nytt, från 2007 och huset värms med centralvärme (stadsgas) med ny anläggning från 2010, elvärme på översta våningen. De öppna spisarna är endast dekorativa. Fasaderna är nygjorda och golven är isolerade.

Den årliga fastighetsskatten är mycket låg, endast drygt 1000€.

Välkommen med din intresseanmälan för detta borgarhus i perfekt skick, perfekt för dig som vill driva ett B&B i en kurort med närhet till många spa, vackra vandringar och golfbana!


Ange gärna ID: LAM856 i kontaktformuläret HÄR!

 

Maila karin@husilanguedoc.se

Ring +33(0)6.29.54.22.87

Karin Kloo