Renoverat borgarhus med trädgård och pool

Borgarhus med pool 4-5 Bedroom 2 Bathroom 2 Garage

Rymligt, renoverat borgarhus med trädgård och pool, i en större by med bra service, restauranger mm.

Kontakta Karin

(OLO453) Renoverat borgarhus med trädgård och pool i en större by nära Canal du Midi och en stor badsjö, 30 minuter från städerna Béziers och Carcassonne. Ett rymligt familjehus med möjlighet att hyra ut rum/gîte om du vill.

Huset är renoverat med nytt tak, nya fönster, ny el och nya rör. Boytan är på ca 300 kvm och den privata trädgården är på drygt 500 kvm.


På bottenvåningen har du ett vardagsrum på 29 kvm, kök/matsal på 40 kvm med glasdörrar direkt ut till trädgården.

Det finns tvättstuga, wc och sovrum ca 13 kvm med privat badrum (dusch, handfat och wc) och dörrar till trtädgården. Du har även ett garage på ca 100 kvm och ett mindre garage på ca 44 kvm.

En trappa upp har du en öppen hall med balkong, sovrum 16 kvm, badrum (14 kvm med hörnbadkar, dusch, dubbla handfat och wc), sovrum 16 kvm, sovrum 17 kvm (med dörr till vinden ovanpå det mindre garaget, som går att inreda).

På andra våningen finns ett öppet rum på 81 kvm som används som hobbyrum, sällskapsrum och det finns en avdelning med sovplats och wc+handfat.

Trädgården är privat, i sydväst-läge. Poolen är på 4×8 m och det finns även bouleplan, täckt grillplats med dörr till köket och järngrind i  bakre delen av trädgården.

Huset värms med centralvärme (stadsgas) och är välrenoverat. Den årliga fastighetsskatten är på ca 1460€.

Välkommen med din intresseanmälan för detta generösa familjehus, med möjlighet att hyra ut rum om du vill!
Ange gärna ID: OLO453 i kontaktformuläret HÄR!

 

Maila karin@husilanguedoc.se

Ring +33(0)6.29.54.22.87

Karin Kloo

Mäklararvodet är inräknat i priset och betalas av säljarna enligt avtal med mäklaren. Notarieavgifter tillkommer vid köp enligt gällande taxa.

Observera att angivna mått är ungefärliga, utom då de anges enligt Loi Carrez, då de är exakt uppmätta av ett oberoende undersökningsföretag.