Renoverat borgarhus med terrass och pool

Borgarhus med pool 4 Bedroom 4 Bathroom 1 Garage

Värlrenoverat borgarhus med härlig karaktär, terrass med pool och möjlighet att hyra ut B&B-rum!

(FCC499) Renoverat borgarhus med vackra originaldetaljer och en boyta på 250 kvm. Lugnt läge, med privat terrass på 45 kvm med pool. Rum kan hyras ut som B&B.

Här finns bland annat restaurerade väggmålningar från 1700-talet, öppna spisar av marmor, carrelage-golv, dubbeldörrar och trappa med järnräcke.

På bottenvåningen ligger entré på 15 kvm, vardagsrum 30 kvm, kök 15 kvm med vask, köksinredning, ugn, micro, induktionsspis och fläkt), vardagsrum på 16 kvm, wc samt garage 80 kvm.

En trappa upp har du hall, sovrum på 18 kvm med badrum 6 kvm (badkar, dubbla handfat och wc) och klädkammare, sovrum på 17 kvm med badrum 10 kvm (dusch, hammam, handfat och wc), hall med wc, matsal/kök på 32 kvm med vask, köksinredning, ugn, induktionsspis, diskmaskin och fläkt) och dörrar till terrassen med jacuzzi. Det finns även ett loft på 32 kvm med bastu,

Två trappor upp ligger sovrum på 17 kvm med badrum 5 kvm (badkar, dubbla handfat och wc), sovrum 19 kvm med badrum 6 kvm (dusch, handfat och wc) samt ett rum på 10 kvm.

Terrassen är på 45 kvm, poolen/jacuzzin är på 22 kvm, med motström för simning.

Huset värms med centralvärme (olja). Den årliga fastighetsskatten är på ca 1100 €.

Om du vill hyra ut B&B-rum ligger tariffen på 100€ under lågsäsong och 150€ per natt under högsäsong (möjligt att erbjuda table d’hôtes).

Huset ligger i en levande by med affär, skola, slaktare, pizzeria, grönsaksaffär, café och det är bara 10 minuter till staden Béziers, 20 minuter till Medelhavets stränder!

Välkommen med din intresseanmälan!
Ange gärna ID: FCC499 i kontaktformuläret HÄR!

 

Maila karin@husilanguedoc.se

Ring +33(0)6.29.54.22.87

Karin Kloo

Mäklararvodet är inräknat i priset och betalas av säljarna enligt avtal med mäklaren. Notarieavgifter tillkommer vid köp enligt gällande taxa.

Observera att angivna mått är ungefärliga, utom då de anges enligt Loi Carrez, då de är exakt uppmätta av ett oberoende undersökningsföretag.