Renoverat borgarhus med gård och pool

Borgarhus med pool 5-6 Bedroom 3 Bathroom

Generöst borgarhus med uteplats i direkt anslutning till köket, samt en större gård med pool.

(FMM432) Renoverat borgarhus med ca 210 kvm boyta och gård med pool, mitt i en större by med bra service, ca 15 minuter från staden Béziers.

Detta generösa hus med bevarade marmorgolv, terrakottagolv, öppna spisar och trappa har på bottenvåningen en hall på 11 kvm, vardagsrum på 40 kvm med dörrar direkt ut till gården.

Köket är på drygt 12 kvm, med köksinredning, spis, ugn, diskmaskin och kyl. Det finns även ett sovrum/arbetsrum på 15 kvm och wc med handfat.

En trappa upp ligger ett arbetsrum/litet sovrum på 6 kvm, med terrass på 9 kvm, sovrum på 16 kvm, badrum med dusch, badkar och handfat, separat wc med handfat och två sovrum på 12 kvm och 19 kvm.

På andra våningen ligger ett sovrum på 16 kvm med badrum (dusch, handfat och wc), sovrum 11,5 kvm, sovrum 17,5 kvm med badrum (dusch, handfat och wc).

Utomhus har du en gård på 150 kvm direkt utanför kök och vardagsrum och en lägre gård på ca 230 kvm med stor pool på 9×4 kvm och sommarkök.

Uppvärmning med centralvärme; ny oljepanna.

Du har gångavstånd till restaurang, affärer, bagerier, torgmarknad och i utkanten av byn finns restaurang, stormarknad mm.

Den årliga fastighetsskatten är på ca 1732 €.

Välkommen med din intresseanmälan!
Ange gärna ID: FMM432 i kontaktformuläret HÄR!

 

Maila karin@husilanguedoc.se

Ring +33(0)6.29.54.22.87

Karin Kloo

Mäklararvodet är inräknat i priset och betalas av säljarna enligt avtal med mäklaren. Notarieavgifter tillkommer vid köp enligt gällande taxa.

Observera att angivna mått är ungefärliga, utom då de anges enligt Loi Carrez, då de är exakt uppmätta av ett oberoende undersökningsföretag.