Renoverat borgarhus med garage och trädgård, i Roquebrun

Borgarhus 4-5 Bedroom 2 Bathroom 1 Garage

Fantastiskt renoverat borgarhus med garage och trädgård, mitt i den vackra byn Roquebrun.

(RRR575) Fantastiskt renoverat borgarhus med trädgård och garage, mitt i den populära byn Roquebrun, med gångavstånd till floden Orb.

Boytan är på ca 220 kvm och garaget är på drygt 100 kvm. Huset är omsorgsfullt renoverat, och där det har varit möjligt är originaldetaljerna bevarade.

På bottenvåningen har du en inbjudande entré på nära 15 kvm och en sidodörr till garaget; den fd vinkällaren på 100 kvm.

En trappa upp finns en härlig hall på 12,5 kvm och du kommer vidare till ett rymligt kök på 34 kvm med bra utrustning, och matplats. Det finns även en dörr till trädgården bakom huset.


Vardagsrummet på 32,5 kvm är generöst med bra takhöjd och dubbla balkonger och har en effektiv vedkamin.  På balkongen finns plats för cafébord och stolar.


 

På denna våning finns även ett arbetsrum/sovrum på drygt 15 kvm.

Bakom huset ligger en charmig trädgård med flera sittplatser, ett utekök i skuggan och även en övre terrass högst upp på tomten, med enastående utsikt över byn och floden.

På andra våningen ligger 4 rymliga sovrum, varav ett på 28,5 kvm med privat badrum med dusch och det finns också ett stort gemensamt badrum på 13,5 kvm med badkar och dusch.

Övriga sovrum är på drygt 14 kvm, 16 kvm och 15,5 kvm.


Uppvärmning med integrerad luftkonditionering (även kyla) och vedkamin. Tvåglasfönster och isolerad vind; bra energivärde (B) och beräknad årlig kostnad för energi mellan 1070€ och 1510€ beräknat på helår, inklusive abonnemang.

Terrassen i samma plan som köket är på 115 kvm och trädgården är på 150 kvm.

Den årliga fastighetsskatten är på ca 1475 €.

Välkommen med din intresseanmälan!
Ange gärna ID: RRR575 i kontaktformuläret HÄR!

 

Maila karin@husilanguedoc.se

Ring +33(0)6.29.54.22.87

Karin Kloo

Mäklararvodet är inräknat i priset och betalas av säljarna enligt avtal med mäklaren. Notarieavgifter tillkommer vid köp enligt gällande taxa.

Observera att angivna mått är ungefärliga, utom då de anges enligt Loi Carrez, då de är exakt uppmätta av ett oberoende undersökningsföretag.