Renoverat B&B och privat bostad

B&B 9 Bedroom 6 Bathroom

Välrenoverat B&B i en historisk fastighet, bra belägen i ett område med många utflyktsmål. Boyta 360 kvm, med 6 B&B-sviter och privata rum.

Kontakta Karin

(STG734) Stort hus med mycket plats för gästverksamhet och privat bostad, i en historisk del av byn med delar av gamla stadsmuren i huset. Nära populära utflyktsmål som Saint Guilhem le Désert, grottor, badplats i floden och sjön Lac du Salagou.

I byn finns restaurang, brödbil och du har tio minuter till staden Clermont l’Hérault med all service och 35 minuter till Montpellier med lokal flygplats och snabbtåg.

Här finns en boyta på 360 kvm med 9 sovrum (6 renoverade gäst-sviter) och en privat del med tre sovrum, det finns stor reception och professionellt kök. Det finns en tomt på 350 kvm i närheten av huset, med godkänt bygglov för pool, sommarkök och boule-bana.

Fastigheten är renoverad med kvalitetsmaterial och med bevarade originaldetaljer från 1100-talet och framåt. Huset har tills nyligen drivits som ett B&B med bra intäkter och fungerar även som ett större familjehus.

På bottenvåningen ligger entréhall på 52 kvm med reception på 33 kvm och matsal 19 kvm (med originalväggar från stadsmuren, originalgolv mm).

Det finns även ett spa på 24,8 kvm med jacuzzi för 6 personer, marmorvask, dusch, tv, massagebänk och wc med handfat.

Vidare har du ett välutrustat kök på 18 kvm (med välvt tak), originalgolv, gasspis med 5 brännare, fläkt, ång-ugn, elugn, mikro och dubbla kylskåp och tvättstuga på 17,8 kvm med Miele  tvättmaskin och torktumlare, extra kyl, vinkyl och förvaringshyllor.

En trappa upp ligger sovrum på 13,6 kvm (med air condition, tv, mini-kyl, kaffe/thékokare, öppen spis av marmor, inbyggd förvaring) och badrum på 3 kvm med handfat, wc, dusch, förvaring av ek, fläkt.

Sovrum på 20,4 kvm med air condition, tv, mini-kyl, kaffe/thékokare,  inbyggd förvaring) och badrum med handfat, wc, dusch, förvaring av ek, fläkt.

Det finns en korridor med bibliotek på 5,6 kvm (originalgolv) och sovrum på 17,8 kvm (med air condition, tv, mini-kyl, kaffe/thékokare, öppen spis av marmor, inbyggd förvaring) och badrum på 3,7 kvm med handfat, wc, dusch, förvaring av ek, fläkt.

Du har sovrum på 14 kvm med air condition , korridor 6,5 kvm, sovrum på 32 kvm med kornischer, takrosetter, öppen spis av marmor och liten balkong och badrum på 3,4 kvm med handfat, wc, dusch, förvaring av ek och fläkt.

På andra våningen ligger sovrum på 14,5 kvm med badrum (handfat, wc, dusch, förvaring av ek, fläkt) och korridor på 5,9 kvm , vardagsrum på 36 kvm med originalvägg från den gamla stadsmuren, balkong.

Det finns badrum på 7 kvm med dubbla handfat av marmor och granit, wc, handdukstork, och dusch.

Sovrum på 13,65 kvm med air condition, sovrum på 12,9 kvm med air condition, och loft på 8,45 kvm (takfönster) och sovrum på 18 kvm med air condition, med klädkammare på 6 kvm och terrass 8,4 kvm.

Till fastigheten hör en trädgård på 350 kvm, med beviljat bygglov för en pool på 10×4 m, sommarkök, poolhus med dusch och wc, boule-bana och pergola.

Huset är välrenoverat med tvåglasfönster, reversibel luftkonditionering (värme+kyla), renoverat tak, el och rör.

B&B-verksamheten är väl inarbetad, med goda intäkter. Möbler och inventarier som hör till B&B är inkluderade. Bra läge i ett vackert område med många utflyktsmål och 10 minuter till staden Clermont l’Hérault, 35 minuter till staden Montpellier med närhet till Medelhavet.
Välkommen med din intresseanmälan!
Ange gärna ID: STG734 i kontaktformuläret HÄR!

 

Maila karin@husilanguedoc.se

Ring +33(0)6.29.54.22.87

Karin Kloo

Mäklararvodet är inräknat i priset och betalas av säljarna, notarieavgifter tillkommer vid köp enligt gällande taxa.

 

Observera att angivna mått är ungefärliga, utom då de anges enligt Loi Carrez, då de är exakt uppmätta av ett oberoende undersökningsföretag.