Renoverad fastighet från 1200-talet, med park 3 ha

Medeltida hus 5 Bedroom 4 Bathroom

Ovanligt, renoverat hus från 1200-talet. Med både historia och modern standard! Boyta 245 kvm och mark drygt 3 ha.

Kontakta Karin

(FRR999) Denna historiska fastighet från 1200-talet är renoverad och ligger med lantligt läge 10 minuter från den mysiga staden Pézenas och med en halvtimme till Medelhavet.

Här finns 240 kvm boyta, renoverat med kvalitetsmaterial, terrass med härlig utsikt och en park på drygt 3 ha med en äldre bassäng och flera uthus.

Ovanlig kombination av ett medeltida hus med modern standard!

På bottenvåningen ligger vardagsrum på 58 kvm med öppen spis (insats) och dörrar till en terrass på 25 kvm med fina vyer över vinfälten.

Det välutrustade köket är på 35 kvm (köksinredning, ugn, micro, dubbla kylar, frys, släkt, induktionsspis, diskmaskin och vask) och utgång till en liten trädgård samt wc med handfat. Det finns källare under huset.

I tornet finns en halvtrappa upp ett sovrum på 17 kvm med klädkammare och badrum på 12 kvm (badkar, dusch, dubbla handfat och wc).

En trappa upp ligger ett sovrum på 15 kvm med badrum (dusch, handfat och wc), 1 1/2 trappa upp ett sovrum på 15 kvm med badrum (dusch, handfat och wc). Två trappor upp finns sovrum på 14 kvm med badrum (dusch, handfat och wc). 2 1/2 trappa upp sovrum/arbetsrum på 22 kvm och högst upp ett hobbyrum/vind på 12 kvm med öppet katedraltak.

Huset omges av en park på 3,11 ha med 4 garage, jacuzzi, två fruktträdgårdar varav en med citrus, en hangar på 250 kvm och ett separat uthus (att renovera), med tre nivåer à 60 kvm vardera.

Det finns en äldre bassäng i sten och möjlighet att anlägga en pool, det finns en egen källa och borrad brunn (76 m).

Renoveringen är nygjord, med bra kvalitet (ny el, rör, golv av polerad travertin, nytt kök osv). Taket är i bra skick. Anslutet till vanliga elnätet, eget avlopp enligt gällande normer.

 

Unikt hus från medeltiden, nära staden Pézenas!

 

Välkommen med din intresseanmälan!
Ange gärna ID: FRR999 i kontaktformuläret HÄR!

 

Maila karin@husilanguedoc.se

Ring +33(0)6.29.54.22.87

Karin Kloo

Mäklararvodet är inräknat i priset och betalas av säljarna enligt avtal med mäklaren. Notarieavgifter tillkommer vid köp enligt gällande taxa.

Observera att angivna mått är ungefärliga, utom då de anges enligt Loi Carrez, då de är exakt uppmätta av ett oberoende undersökningsföretag.