Radhus med uteplats och parkering, i Béziers

Radhus 2 Bedroom 1 Bathroom

Radhus med lugnt läge i ett residens i utkanten av staden Béziers. Privat uteplats och parkering, tillgång till områdets pool-områden. Möblerat och klart!

(MBB220) Detta radhus ligger i ett residens i utkanten av staden Béziers, och du har tillgång till områdets två poolområden; en stor utepool som är öppen på sommaren och en inomhuspool öppen året runt.  Säljs möblerat.

Du har en egen uteplats omgiven av häckar och privat parkering precis utanför huset. Boytan i huset är på 58,63 kvm Loi Carrèz och uteplatsen är på 18 kvm.

På bottenvåningen ligger ett vardagsrum med öppet kök på 27,95 kvm.

Det finns även wc med handfat.

En trappa upp har du två sovrum på 11,4 kvm och 11,75 kvm samt badrum med dusch, handfat och wc på 4,45 kvm.

Utomhus sköts området av förvaltaren av den gemensamma co-propriétén. Du har tillgång till områdets pooler och under sommarsäsongen finns en servering vid utomhus-poolen som  även har en avdelning för barn.

Uppvärmning med el-element. Det är tvåglasfönster. Den beräknade elkostnaden per år är mellan 641€ och 867 € inkl abonnemang.

 

Den årliga fastighetsskatten är på ca 1090 €. Månadsavgiften är ca 170€ och inkluderar skötsel av området, häckar, pooler mm.

Lugnt, avskilt läge, nära till Canal du Midi där du kan cykla eller promenera, och det är bara  få några km in till centrala Béziers där du har all service.

 

Välkommen med din intresseanmälan!
Ange gärna ID: MBB220 i kontaktformuläret HÄR!

 

Maila karin@husilanguedoc.se

Ring +33(0)6.29.54.22.87

Karin Kloo

Mäklararvodet är inräknat i priset och betalas av säljarna enligt avtal med mäklaren. Notarieavgifter tillkommer vid köp enligt gällande taxa.

Observera att angivna mått är ungefärliga, utom då de anges enligt Loi Carrez, då de är exakt uppmätta av ett oberoende undersökningsföretag.