Charmigt byhus med liten trädgård, bevarade orginaldetaljer

Byhus 4 Bedroom 2 Bathroom

Charmigt byhus med privat trädgård, bra planlösning och bevarade originaldetaljer!

Kontakta Karin

SÅLT! (PPP325) Charmigt och välrenoverat byhus, med en privat liten trädgård och bra planlösning.


Huset har en boyta på ca 145 kvm, ligger i en levande by med vinbar, restaurang, pizzeria, post mm och du har bara 20 minuter till staden Béziers med all service, 5 minuter till lokal tågstation och 30 minuter till den lokala flygplatsen Béziers-Cap d’Agde.

Du kommer in till trädgården via en vacker järngrind, i trädgården på ca 100 kvm finns en skuggig pergola, flera sittplatser, matplats, citrusträd och andra Medelhavsväxter samt ett  separat förråd på ca 20 kvm för ved, cyklar mm.

I markplan ligger kök på ca 21 kvm med bevarad dekorativ Languedoc-spis, med originalkakel, och med modern köksutrustning som keramikhäll, ugn, fläkt, diskmaskin. Du har glasdörrar direkt ut till matplatsen utomhus.

Bredvid köket har du ett rymligt vardagsrum på ca 22 kvm med en effektiv vedkamin och fina originalgolv, och glasdörrar direkt ut till trädgården. 

Det finns även tvättstuga med wc, handfat, varmvattenberedare och vatten-avkalkare.

Trappan till de övre våningarna går i tornet och leder upp till första våningen med ett rymligt arbetsrum/sovrum på 14 kvm.

Det finns även ett andra sovrum på 22 kvm med vackra originalgolv, dekorativ öppen spis av marmor och stor garderob. Badrummet är på ca 8 kvm, med dusch, dubbla handfat och wc samt handdukstork.

På andra våningen har du två sovrum på 21 kvm och 18 kvm, med takfönster,  samt badrum på ca 15 kvm med dusch, handfat och wc.

Den privata trädgården är på ca 100 kvm och där har du ett förråd på ca 20 kvm för ved, trädgårdsredskap mm.

Det finns flera uteplatser i olika hörn, i sol och skugga efter behov, och med härliga Medelhavsväxter som citronträd, lavendel, plumbago, jasmin, oleander, palm mm.

Uppvärmning med el-element och effektiv vedkamin.

Det finns vatten-avkalkare. El och rör är renoverade år 2010, taket och skorstenar har fått en övergripande översyn 2015.

Vackra bevarade originaldetaljer som stuckaturer, golv och detaljer på alla våningar! 


Den årliga fastighetsskatten är på ca 670 €.

Välkommen med din intresseanmälan!
Ange gärna ID: PPP325 i kontaktformuläret HÄR!

 

Maila karin@husilanguedoc.se

Ring +33(0)6.29.54.22.87

Karin Kloo

Mäklararvodet är inräknat i priset och betalas av säljarna enligt avtal med mäklaren. Notarieavgifter tillkommer vid köp enligt gällande taxa.

Observera att angivna mått är ungefärliga, utom då de anges enligt Loi Carrez, då de är exakt uppmätta av ett oberoende undersökningsföretag.