Nyrenoverat byhus med takterrass

Byhus 3 Bedroom 1 Bathroom 1 Garage

Nyrenoverat byhus med garage, nytt kök och nybyggd takterrass på 26 kvm. Räkna med att färdigställa ett par rum.

Kontakta Karin

Nytt pris! (CCS199) Nyrenoverat byhus med takterrass, mitt i en levande by med café- restaurang och brödaffär, du har 10 minuter till större orter som Cessenon och Murviel med flera affärer och restauranger, badplats i floden Orb. Byn ligger vackert, omgiven av böljande kullar med vinodlingar.

Huset ligger mitt i byn, det är från 1850-talet och är nyligen renoverat, med en boyta på 136 kvm. Räkna med att färdigställa ett par rum. Bevarade originalgolv, dörrar mm.

På bottenvåningen ligger entré 7,5 kvm, det fd köket på 10 kvm (att renovera) och vardagsrummet på 15 kvm (att renovera), med öppen spis av marmor och originalgolv.

Det finns även dörr till garage på 25 kvm med infart från sidogatan, med loft för förvaring.

En trappa upp ligger en hall på 8 kvm,

sovrum på 13 kvm med öppen spis, sovrum på 15 kvm med handfat och bidet, sovrum på 17 kvm och badrum 8,5 kvm med badkar, handfat, dusch och wc, samt separat wc (att göra klar).

Två trappor upp ligger den inredda vinden med öppen planlösning; vardagsrum och  helt nytt kök på 36 kvm, med glasdörrar till den privata terrassen på 26 kvm.

Huset värms med el, det är nya fönster, nytt tak, ny terrass , ny el och nya rör, med tioårig garanti som gäller.  Fasaden är nyrenoverad.  Den årliga fastighetsskatten ligger på ca 350 €. Du har tillgång till snabbt Internet, kommunalt vatten och avlopp.

Välkommen med din intresseanmälan!
Ange gärna ID: CCS199 i kontaktformuläret HÄR!

 

Maila karin@husilanguedoc.se

Ring +33(0)6.29.54.22.87

Karin Kloo

Mäklararvodet är inräknat i priset och betalas av säljarna, notarieavgifter tillkommer vid köp enligt gällande taxa.

Observera att angivna mått är ungefärliga, utom då de anges enligt Loi Carrez, då de är exakt uppmätta av ett oberoende undersökningsföretag.