Nybyggd villa, nära Medelhavet

Enplansvilla 3 Bedroom 1 Bathroom 1 Garage

Nybyggd villa med lugnt läge i en by nära Medelhavet, cykelavstånd till stranden!

Kontakta Karin

(SER295) Nybyggd villa i utkanten av en levande by, med cykelavstånd till Medelhavets stränder!

Huset är byggt 2017 och har ett lugnt läge i ett villaområde. Boytan är på ca 93 kvm, det finns även garage och tomten är på ca 380 kvm.

Det öppna köket och vardagsrummet är på ca 40 kvm, i köket finns köksinredning, ugn, spis, vask och kyl) och dörr till terrassen på ca 25 kvm.

Det finns tre sovrum på 11,9 kvm med garderob, 11,20 kvm och 11.1 kvm samt badrum med dusch och handfat, separat wc.

Det finns flera terrasser utomhus, och en jacuzzi som ingår i köpet, det finns även utomhus-dusch och möjlighet att installera en pool. Trädgården är lättskött och privat. Baksidan vetter mot ett lugnt område med semesterhus.

Garaget är på drygt 16 kvm, med ingång till huset och det finns också egen parkering utomhus, framför garaget.


Det finns fortfarande garanti på huset (gäller i tio år från 2017). Det värms med luftvärmepump som även fungerar för att kyla huset när det behövs. Huset är välisolerat, med bra energivärde.

Den årliga fastighetsskatten är på ca 950 €.

Du har all service i byn och cykelavstånd till Medelhavets stränder! Du har även nära till staden Béziers och till den lokala flygplatsen.


Välkommen med din intresseanmälan!
Ange gärna ID: SER295 i kontaktformuläret HÄR!

 

Maila karin@husilanguedoc.se

Ring +33(0)6.29.54.22.87

Karin Kloo

Mäklararvodet är inräknat i priset och betalas av säljarna enligt avtal med mäklaren. Notarieavgifter tillkommer vid köp enligt gällande taxa.

Observera att angivna mått är ungefärliga, utom då de anges enligt Loi Carrez, då de är exakt uppmätta av ett oberoende undersökningsföretag.