Renoverat hus med två bostäder, garage och terrass, i Pézenas

Hus 3+1 Bedroom 2+1 Bathroom 1 Garage

Fantastiskt hus mitt i den charmiga staden Pézenas, komplett med två bostäder, terrass och garage! Bra planlösning, lugnt läge.

(MPZ490) Charmigt, renoverat stadshus mitt i den mysiga staden Pézenas.

Lugnt läge med terrass och eget garage, i de historiska kvarteren.

Det finns två separata bostäder i huset och en bra historik för uthyrning, om du är intresserad av det. Huset är omsorgsfullt renoverat och klart att flytta in i.

Du har ett privat garage på drygt 35 kvm. På bottenvåningen finns en separat bostad på 63 kvm med ingång dels från garaget, dels från en sidoentré.

Där har du ett generöst vardagsrum på 33,5 kvm, med fantastiskt stenvalv (troligen från 1600-talet).

Vidare finns ett fullt utrustat kök på 10,5 kvm, sovrum 16  kvm med förråd och badrum med dusch, handfat och wc.

En trappa upp ligger den större bostaden på ca 104 kvm. Där finns ett generöst kök och vardagsrum, med två glasdörrar ut till terrassen på 33,5 kvm i samma plan. Det finns luftkonditionering och vedkamin.

Det finns även två rymliga sovrum på denna våning, med originalgolv, och badrum med dusch, handfat och wc.

På övervåningen finns ett stort familjesovrum på 29 kvm (plats för fyra personer) och badrum med dusch, handfat och wc samt två förråd.

Huset är renoverat, taket är isolerat. Uppvärmning med luftvärmepump, el och vedkamin i den övre bostaden. Energirapporten är beställd.

Terrassen är ett underbart ”extra rum” som du garanterat använder mycket, året om!

Den årliga fastighetsskatten är på ca 2650 €. Om du vill hyra ut t.ex. den övre bostaden med terrass kan du räkna med en intäkt på ca 950€ per vecka under sommarmånaderna.

Du har gångavstånd till affärer och restauranger och de många antikaffärer som Pézenas är känt för. Varje lördag året runt är det en stor torgmarknad. I de historiska kvarteren finns många små affärer, hantverk och konst och personliga restauranger.

 

Välkommen med din intresseanmälan för detta kompletta hus i staden Pézenas, med bra planlösning, terrass och garage!


Ange gärna ID: MPZ490 i kontaktformuläret HÄR!

 

Maila karin@husilanguedoc.se

Ring +33(0)6.29.54.22.87

Karin Kloo

Mäklararvodet är inräknat i priset och betalas av säljarna enligt avtal med mäklaren. Notarieavgifter tillkommer vid köp enligt gällande taxa.

Observera att angivna mått är ungefärliga, utom då de anges enligt Loi Carrez, då de är exakt uppmätta av ett oberoende undersökningsföretag.