Charmigt borgarhus med B&B

Borgarhus B&B 5 Bedroom 3 Bathroom

Charmigt borgarhus, B&B eller generöst familjehus.

(MPY390) Detta charmiga borgarhus från slutet av 1800-talet ligger i den mysiga byn Peyraic de Mer, strax söder om Narbonne. Det drivs som B&B sedan 2011 med bra beläggning och passar bra för dig som vill driva en egen verksamhet ! Passar även bra som generöst familjehus. 

 

Boytan är ca 240 kvm. På bottenvåningen har du ett öppet kök och matsal med öppen spis av marmor. Centralt placerad vid trappan finns en effektiv kamin. Det finns även ett privat vardagsrum och badrum med dusch och wc.

Huset har många bevarade originaldetaljer som carrelage-golv, öppna spisar, dörrar och högt i tak.

Från matsalen kommer du ut till gränden bakom huset, där du kan ha matbord och stolar.

En trappa upp ligger tre gästrum samt badrum och wc.

På övervåningen ligger ett gästrum och två privata rum samt badrum med wc och tvättstuga. (Om du vill kan du hålla hela övervåningen privat).


Huset värms med en kamin på bottenvåningen och lösa el-element i gästrummen. Det är originalfönster (enkelglas).


Inom gångavstånd i byn har du flera restauranger, bageri, affär och det finns härliga promenadvägar runt lagunen och till sjön med salt vatten, Le Doul, som ligger i Peyriac de Mers naturreservat.

Det är nära till de långa sandstränderna vid Medelhavet i t.ex. Port la Nouvelle och till Leucate, som också är känt för sina ostronodlingar. Du har ca 15 minuter med bil till staden Narbonne.

 

Välkommen med din intresseanmälan!
Ange gärna ID: MPY390 i kontaktformuläret HÄR!

 

Maila karin@husilanguedoc.se

Ring +33(0)6.29.54.22.87

Karin Kloo

Mäklararvodet är inräknat i priset och betalas av säljarna enligt avtal med mäklaren. Notarieavgifter tillkommer vid köp enligt gällande taxa.

Observera att angivna mått är ungefärliga, utom då de anges enligt Loi Carrez, då de är exakt uppmätta av ett oberoende undersökningsföretag.