Mindre byhus med terrass, nära Medelhavet

Byhus 2 Bedroom 1 Bathroom

Charmigt byhus i Portiragnes med terrass. Cykelavstånd till Medelhavet!

(MPO142) Charmigt byhus med liten terrass,  i byn Portiragnes. Det är lugnt läge och lätt att parkera i närheten, du kan hyra cykel och cykla längs Canal du Midi. 

Lugnt läge i byn, med gångavstånd till livsmedelsbutik, bagerier, grönsaksmarknad, post, restauranger mm och det är nära till den lokala flygplatsen, 15 minuter till staden Béziers.  

Det finns cykelväg, några km till Medelhavets stränder vid Portiragnes plage, där det även finns en ”hund-strand” där hundar är tillåtna. 

Här finns en boyta på ca 48 kvm. På bottenvåningen kommer du direkt in i köket med matplats.

Det finns köksinredning, kyl/frys, spis med ugn och fläkt.

En trappa upp har du ett rymligt sovrum på 12 kvm och badrum med dusch, handfat, wc, handdukstork och tvättmaskin. Det finns luftkonditionering för värme/kyla.

På andra våningen har du kombinerat vardagsrum och sovrum, med en stor garderob. Här finns ett glasparti som vetter mot terrassen på ca 5 kvm, utan insyn.


Här finns även den mysiga, insynsskyddade terrassen med sol mest hela dagen.

I byn finns livsmedelsbutik, grönsaksmarknad, post, restauranger, varav en riktigt bra. Och flera bagerier som ser till att man får sin baguette eller croissant till morgonkaffet på terrassen! Det är lugnt läge och lätt att parkera i närheten.


Uppvärmning med el, på första våningen finns luftkonditionering för både värme och kyla. Energirapporten är beställd.

Den årliga fastighetsskatten är på ca 185€.

Välkommen med din intresseanmälan!
Ange gärna ID: MPO142 i kontaktformuläret HÄR!

 

Maila karin@husilanguedoc.se

Ring +33(0)6.29.54.22.87

Karin Kloo

Mäklararvodet är inräknat i priset och betalas av säljarna enligt avtal med mäklaren. Notarieavgifter tillkommer vid köp enligt gällande taxa.

Observera att angivna mått är ungefärliga, utom då de anges enligt Loi Carrez, då de är exakt uppmätta av ett oberoende undersökningsföretag.