Modern villa med fint läge, utsikt och pool!

Villa med pool 5 Bedroom 3 Bathroom 1 Garage

Nybyggd villa med kvalitetsmaterial och härliga volymer, stor terrass med pool i sydläge samt garage och gästhus!

(FNN599) Modern villa i staden Narbonne, byggd med kvalitetsmaterial, härliga volymer och terrass med pool och utsikt!

Här finns en boyta på 167 kvm fördelat på huvudbyggnaden 142 kvm och ett separat gästhus på 25 kvm.

I huvudbyggnaden har du: garage på 16,5 och entré med tvättstuga 13,5 kvm.

En trappa upp ligger det ljusa och spaciösa vardagsrummet på 52 kvm med öppen planlösning och välutrustat kök (köksinredning,vask, induktionsspis, integrerad fläkt, ugn, micro, inbyggt kylskåp, diskmaskin och inbyggd vinkyl).

 

Du har access direkt ut till terrassen via ett stort glasparti (5×2,5 m).

På denna våning har du även ett sovrum på 11 kvm, wc och master bedroom på drygt 19 kvm med privat badrum (dusch, handfat, handdukstork) och dörr direkt ut till terrassen och poolområdet.

 

På övervåningen ligger en hall, badrum med badkar, dubbla handfat och handdukstork, separat wc, sovrum på 12,5 kvm med inbyggd garderob och härlig utsikt och sovrum 12 kvm med inbyggd garderob och en egen terrass med utsikt.

Det finns även ett separat gästhus på 25 kvm med sovrum/vardagsrum med kök (induktionsspis, kyl, fläkt), badrum med dusch, handfat och wc och terrass på 9 kvm med utsikt.

Den lättskötta tomten är på 427 kvm, terrassen med pool är på 53 kvm och poolen 6×3 m, i sydläge med utsikt.

Uppvärmning/kyla med reversibel luftkonditionering med individuell programmering i varje rum, det är tvåglasfönster och elstyrda fönsterjalusier.

Den årliga fastighetsskatten är på ca 1676€.


I staden Narbonne har du all service, många restauranger, tågstation för snabbtåg (Paris/Barcelona) och 20 minuter till Medelhavets stränder.

Välkommen med din intresseanmälan!
Ange gärna ID: FNA599 i kontaktformuläret HÄR!

 

Maila karin@husilanguedoc.se

Ring +33(0)6.29.54.22.87

Karin Kloo

Mäklararvodet är inräknat i priset och betalas av säljarna enligt avtal med mäklaren. Notarieavgifter tillkommer vid köp enligt gällande taxa.

Observera att angivna mått är ungefärliga, utom då de anges enligt Loi Carrez, då de är exakt uppmätta av ett oberoende undersökningsföretag.