Modern enplansvilla med pool

Enplansvilla med pool 3 Bedroom 2 Bathroom 1 Garage

Modern enplansvilla i perfekt skick, med pool och lättskött trädgård samt garage.

(FLI399) Denna moderna enplansvilla (byggd 2021) ligger i en levande by, bara tio minuter från staden Béziers och med 20 minuter till Medelhavets stränder.

Här finns en boyta på 120 kvm och tomten är på 398 kvm med pool och terrass med pergola.

Hallen är på knappt 10 kvm, vidare har du ett öppet vardagsrum på 58 kvm med fullt utrustat kök (köks-ö, induktionsspis, fläkt, ugn, micro, diskmaskin) och förråd/tvättstuga på 5,5 kvm med genomgång till garaget på 15,40 kvm samt wc med handfat. Stora glaspartier till uteplatsen.

Vidare har du master bedroom på 17,5 kvm med dressing, badrum med dusch, dubbla handfat och dörr till terrassen. Det finns två sovrum  på 11,2 kvm vardera och badrum med badkar och dubbla handfat.

Tomten på 398 kvm är lättskött, du har en terrass på drygt 40 kvm med pergola (bioclimatique; automatisk). Poolen på 6×3 m går att värma upp med luftvärmepump och renas med salt.

Uppvärmning/kyla med integrerad luftvärmepump; bästa energivärdet. Beräknad kostnad för energi: mellan 470 € och 670 € per år. Det är tvåglasfönster, elektriskt styrda fönsterjalusier, thermodynamisk varmvattenberedare.

Det finns två privata parkeringsplatser. Den årliga fastighetsskatten är på ca 790 €.

Välkommen med din intresseanmälan!
Ange gärna ID: FLI399 i kontaktformuläret HÄR!

 

Maila karin@husilanguedoc.se

Ring +33(0)6.29.54.22.87

Karin Kloo

Mäklararvodet är inräknat i priset och betalas av säljarna enligt avtal med mäklaren. Notarieavgifter tillkommer vid köp enligt gällande taxa.

Observera att angivna mått är ungefärliga, utom då de anges enligt Loi Carrez, då de är exakt uppmätta av ett oberoende undersökningsföretag.