Genuint vinmakarhus med stora volymer, terrass, gård och garage

Vinmakarhus 5 Bedroom 5 Bathroom 2 Garage

Generöst vinmakarhus med garage, terrass och fina gäst-sviter. Bevarade originaldetaljer som golv, fönster och högt i tak. Intressant för en verksamhet!

(MNN450) Detta genuina vinbondehus har många bevarade originaldetaljer och garage, vinkällare, gård och stor terrass. Möjlighet att bedriva verksamhet av olika slag (B&B/ yogastudio/ateljé) eller stort familjehus.

Boytan är på ca 272 kvm. Det finns entré från två håll. Från den ena sidan har du en liten välkomnande gård framför entrén och en generös hall i huset.  Det finns två sovrum på ca 20 kvm som båda har privata badrum med badkar, handfat och wc och ett arbetsrum på 15,5 kvm. Bevarade originalgolv, öppna spisar och stuckaturer i taket.

Vidare har du det generösa vardagsrummet på 37 kvm, med öppen spis och dubbla glasdörrar ut till terrassen på ca 40 kvm.

En korridor leder till det lantligt inredda köket som är på ca 17 kvm. Det finns wc med handfat och städförråd i hallen.

En trappa upp har du en välkomnande hall och en korridor med garderobsvägg och högt i tak (drygt 4 m) och bevarade terrakotta-golv.

Det finns tre rymliga sviter som är renoverade i samma ljusa stil, perfekt för t.ex. lite lyxigare B&B eller kursverksamhet.

Svit no 1 på 35 kvm har sovrum 13 kvm, vardagsrum 13,5 kvm och badrum 8,5 kvm. Svit no 2 på 46,5 kvm har sovrum 17,5 kvm, vardagsrum 21 kvm och badrum 8 kvm. Svit no 3 på 34,5 kvm har sovrum på 27 kvm och badrum 7,5 kvm. Vackra originalgolv och fönsterinfattningar, högt i tak.

Den generösa terrassen ligger i sydläge.

Nedanför terrassen har du en gård på ca 80 kvm.

Vid gården ligger ett garage på ca 95 kvm, med gjutet golv och nytt innertak.

Det finns även en vinkällare på ca 40 kvm och ett garage på 14,5 kvm med infart direkt från gatan.

Ovanpå det mindre garaget finns ett rum med vatten /avlopp; tvättstuga.

Uppvärmning med el.Beräknad kostnad för energi mellan 2880€ och 3950 € per år, inklusive abonnemang.

Du har gångavstånd till byns bageri och två bra restauranger.

Fastigheten ligger i den populära byn Neffiès, 5 minuter från Roujan med all service och med 15 minuter till staden Pézenas.

Välkommen med din intresseanmälan!
Ange gärna ID: MNN4504 i kontaktformuläret HÄR!

 

Maila karin@husilanguedoc.se

Ring +33(0)6.29.54.22.87

Karin Kloo

Mäklararvodet är inräknat i priset och betalas av säljarna enligt avtal med mäklaren. Notarieavgifter tillkommer vid köp enligt gällande taxa.

Observera att angivna mått är ungefärliga, utom då de anges enligt Loi Carrez, då de är exakt uppmätta av ett oberoende undersökningsföretag.