Vinmakarhus med trädgård och uthus, i Agde

Vinbondehus 3-5 Bedroom 1 Bathroom 1 Garage

Vinmakarhus centralt i staden Agde, med garage, liten trädgård och uthus att inreda efter dina behov. Cykelavstånd till Medelhavet!

(MMA330) Vinmakarhus centralt i staden Agde, med cykelavstånd till Medelhavets stränder. 

Här finns en boyta på 132,5 kvm, garage 55 kvm med plats för ett par bilar, en liten trädgård på ca 50 kvm och ett uthus på 30 kvm, att göra i ordning efter dina behov (sommarkök, jacuzzi…).

På bottenvåningen ligger entré och garage, med genomgång till trädgården.

En trappa upp ligger fd kök/tvättstuga på 8,5 kvm, arbetsrum/sovrum 15 kvm och två sovrum på 17 kvm och 12,5 kvm samt wc med handfat. Det finns även ett förråd på drygt 2,5 kvm.

På översta våningen har du kök på 10,5 kvm, två sovrum på 14,5 kvm och 9,5 kvm samt badrum med badkar, handfat och wc.

Vardagsrummet är på 19 kvm, med balkong mot trädgården.

Trädgården är på ca 50 kvm med mimosa och ett stort grapefrukt-träd.

I bortre änden av gården ligger en fd vinkällare där vintankarna är borttagna. Taket är nytt och det är möjligt att inreda efter dina behov, med t.ex. sommarkök, jacuzzi eller utrymme för en egen verksamhet av något slag.


Uppvärmning med centralvärme (oljepanna), det är tvåglasfönster i hela huset. Taket är i bra skick.

 

Lugnt läge i centrala Agde, med gångavstånd till restauranger, bagerier, affärer, biograf, mediatek och den stora torgmarknaden som hålls varje torsdag året runt.

Du kan cykla längs floden ner till Medelhavets stränder. Det är nära till tågstationen och till den lokala flygplatsen med direktflyg bla. till Stockholm, London, Bryssel mm (delar av året).

Den årliga fastighetsskatten är på ca 1880 €.

Välkommen med din intresseanmälan!
Ange gärna ID: MMA330 i kontaktformuläret HÄR!

 

Maila karin@husilanguedoc.se

Ring +33(0)6.29.54.22.87

Karin Kloo

Mäklararvodet är inräknat i priset och betalas av säljarna enligt avtal med mäklaren. Notarieavgifter tillkommer vid köp enligt gällande taxa.

Observera att angivna mått är ungefärliga, utom då de anges enligt Loi Carrez, då de är exakt uppmätta av ett oberoende undersökningsföretag.