Mindre byhus med trädgård, att renovera

Byhus 2 Bedroom 1 Bathroom

Mindre byhus med trädgård, att totalrenovera!

Kontakta Karin

(FPP69) Detta byhus ligger i en liten by bland vinfälten, med 3 km till närmaste större by med alla affärer och service, du har 10 minuter till staden Béziers.

Du har en boyta på 64 kvm och inredningsbar vind på 25 kvm + 15 kvm och en liten trädgård mittemot huset, på 40 kvm. Det finns även en ruin som hör till, 30 kvm.

På bottenvåningen ligger ett rum på 14,6 kvm och ett rum på 7 kvm med trappa till övervåningen och fd köksavdelning (vask).

Det finns även ett sovrum på 14 kvm med garderob 2 kvm och badrum med dusch, handfat och wc.

En trappa upp har du ett sovrum på 10 kvm och vindsrum på 15 kvm (snedtak) och mindre vindsrum 4 kvm samt rum på 6 kvm. På andra våningen finns ytterligare vindsutrymme på ca 20 kvm.

 

Den lilla trädgården på 40 kvm ligger mittemot huset, vid ett privat litet torg (utan biltrafik). Intill ligger också ruinen på 30 kvm.

Taket är renoverat, räkna annars med en total renovering.

Den årliga fastighetsskatten är på ca 500 €.

Soligt och fint läge.

Välkommen med din intresseanmälan!
Ange gärna ID: FPP69 i kontaktformuläret HÄR!

 

Maila karin@husilanguedoc.se

Ring +33(0)6.29.54.22.87

Karin Kloo

Mäklararvodet är inräknat i priset och betalas av säljarna enligt avtal med mäklaren. Notarieavgifter tillkommer vid köp enligt gällande taxa.

Observera att angivna mått är ungefärliga, utom då de anges enligt Loi Carrez, då de är exakt uppmätta av ett oberoende undersökningsföretag.