Charmigt renoverat vinbondehus med spa och trädgård

Vinbondehus 2-3 Bedroom 2 Bathroom 1 Garage

Omsorgsfullt renoverat vinbondehus med trädgård, terrass och garage. Vackra detaljer!

(MMF465) Charmigt, välrenoverat vinbondehus med terrass och trädgård samt spa. Vackra bevarade detaljer och omsorgsfullt valda material!

Här finns en boyta på ca 182 kvm. På bottenvåningen har du i den fd. vinkällaren en stor salong/arbetsrum/gästrum på 40 kvm med högt i tak, med renoverade stenväggar och nylagt parkettgolv, med golvvärme och bio-etanolbrännare.

Det finns stora glasdörrar direkt ut till den mysiga trädgården på 50 kvm.

I trädgården finns flera olika sittplatser, för sol eller skugga.


Intill finns ett rum på 32 kvm med spa – stor jacuzzi för 8 personer- och sommarkök med diskmaskin, kyl/frys  samt badrum med dusch och wc samt tvättstuga.

En vacker smidesgrind delar av spa-rummet från vardagsrummet.

Det finns även ett garage på 36 kvm med loft för extra förvaring, ca 8,5 kvm. En specialtillverkad spiraltrappa leder upp till nästa våning.

En trappa upp ligger en ljus och generös hall på ca 15 kvm med specialtillverkade glasdörrar.  Trappan i hallen leder ner till huvudingången mot gatan.

Det välutrustade köket på ca 18 kvm har platsbyggd inredning och dubbla ugnar, induktionsspis, kyl/frys, fläkt, köks-ö och balkong mot gatan.Det finns en ljus matsal på 15 kvm med glasdörrar till hallen och utgång till terrassen och uppvärmning med bio-etanolbrännare i den öppna spisen.

Det finns två sovrum på 15 kvm vardera, varav ett har garderober och balkong mot gatan.  

Mellan sovrummen ligger ett badrum med dusch, handfat och wc på drygt 6 kvm.

Vidare har du ett rymligt vardagsrum på ca 25 kvm med två dubbeldörrar direkt ut till terrassen på 18 kvm, som ligger ovanför trädgården.

Den specialtillverkade spiraltrappan leder ner till vardagsrummet/arbetsrummet/gästrummet intill trädgården. Det finns automatisk bevattning i trädgården.

Huset genomsyras av omsorgsfullt valda detaljer. Även i garaget finns ett vackert dörrparti.

Taket är omlagt 2016. Uppvärmning med golvvärme och bio-etanolbrännare. 

Den årliga fastighetsskatten är på ca 725 €.

Du har gångavstånd till byns affär, bageri, restaurang, mediatek, vinkooperativ mm. Byn ligger ca 11 km från både Pézenas och Clermont l’Hérault; städer med all service.

Välkommen med din intresseanmälan!
Ange gärna ID: MFF465 i kontaktformuläret HÄR!

 

Maila karin@husilanguedoc.se

Ring +33(0)6.29.54.22.87

Karin Kloo

Mäklararvodet är inräknat i priset och betalas av säljarna enligt avtal med mäklaren. Notarieavgifter tillkommer vid köp enligt gällande taxa.

Observera att angivna mått är ungefärliga, utom då de anges enligt Loi Carrez, då de är exakt uppmätta av ett oberoende undersökningsföretag.