Modern lägenhet med garage och terrass, i Béziers

Lägenhet 1 Bedroom 1 Bathroom 1 Garage

Modern lägenhet med privat terrass och parkering, i en fastighet med hiss och många affärer och restauranger.

(MBZ115) Denna lägenhet med terrass och privat parkering ligger centralt i staden Béziers, i köpcentret Polygone, där det också finns bio och många restauranger.


Lägenheten är i perfekt skick och har en boyta på 38,96 kvm enligt Loi Carrez och det finns även en privat terrass, privat parkering i p-hus och två förråd (extra utrymmen på tillsammans 24,23 kvm).

Det finns entré på 4,43 kvm, med förvaring. Därefter kommer du in i det öppna vardagsrummet på 20,03 kvm, med kök och glasdörrar ut till den privata terrassen på 7,03 kvm.


Vidare finns ett sovrum på 9,27 kvm, med en hel inbyggd garderobs-vägg.


I badrummet på 4,45 kvm finns dusch, handfat , förvaring, handdukstork och wc samt plats för tvättmaskin.


Lägenheten ligger på tredje våningen i en fastighet med hiss och privat p-plats i garage i bottenvåningen. Terrassen ligger i sydläge.


I köpcentret finns mataffär, bokhandel, biograf, många restauranger och klädaffärer.


Du har gångavstånd till tågstationen och till centrala Béziers med många restauranger, torgmarknader mm.


Lägenheten är en del i en välskött co-propriété. De fasta kostnaderna för co-propriété är ca 100€ per månad, inklusive försäkring för byggnaden och vatten. Entrén är nyrenoverad, det finns inga planerade arbeten/kostnader på fastigheten som är byggd 2010.

Den årliga fastighetsskatten är på ca 830 €.

Uppvärmning med el. Bra energivärde. Beräknad energikostnad mellan 390€ och 580€ per år, inklusive abonnemang (index 2021).

 

Välkommen med din intresseanmälan!
Ange gärna ID: MBZ115 i kontaktformuläret HÄR!

 

Maila karin@husilanguedoc.se

Ring +33(0)6.29.54.22.87

Karin Kloo

Mäklararvodet är inräknat i priset och betalas av säljarna enligt avtal med mäklaren. Notarieavgifter tillkommer vid köp enligt gällande taxa.

Observera att angivna mått är ungefärliga, utom då de anges enligt Loi Carrez, då de är exakt uppmätta av ett oberoende undersökningsföretag.