Magnifikt, generöst stenhus, med pool

Stenhus med pool 8 Bedroom 5 Bathroom 1 Garage

Magnifikt stenhus med vardagsrum 114 kvm, 8 m i takhöjd! Härlig trädgård med palmer och pool.

Kontakta Karin

(FCC810) Unikt stenhus med härliga volymer; vardagsrum 114 kvm med 8 meter i takhöjd, 8 sovrum och en härlig trädgård med palmer och pool!

Fastigheten är byggd år 2010, med kvalitetsmaterial.

Boytan är på 550 kvm och huset ligger i en levande by vid Canal du Midi, med all service och restauranger, bra läge med 20 minuter till både Béziers och Narbonne.

På bottenvåningen ligger vardagsrum/kök på 32 kvm med köks-ö, induktionsspis+ gas, ugn, diskmaskin och vask. Det finns ett tv-rum på 13 kvm med dörrar ut till gården.

Det magnifika vardagsrummet på 114 kvm har 8 meter i takhöjd, med stora glasdörrar och fönster.

Där finns även ett barkök med induktionsspis, fläkt, ugn, kyl och glasdörrar till en öppen patio på 36 kvm.

Vidare finns ett arbetsrum/sovrum på 30 kvm, rum 12 kvm och wc med handfat samt garage 30 kvm.

På övervåningen ligger ett sovrum på 37 kvm med garderober och badrum (dusch, handfat och wc), sovrum 21 kvm med garderob och badrum (dusch, handfat och wc), en öppen passage på 42 kvm, sovrum 22 kvm med dressing och stort badrum med badkar,dusch, handfat och wc och allrum på vinden på 25 kvm.

Det finns även sovrum 15 kvm, badrum med dusch, handfat och wc, sovrum 15 kvm och sovrum 16 kvm.

Den härliga tomten på 950 kvm har fina palmer, poolområde (pool 8×4 m med ström för simträning och spa) med dusch, wc i ett av uthusen. Det finns egen borrad brunn med gratis vatten för bevattning.

Fastigheten är byggd 2010, med bästa material. Golvvärme (värmepump), tvåglasfönster och vackra takbjälkar. Kommunalt vatten och avlopp.

Den årliga fastighetsskatten är på ca 2965 €.

Välkommen med din intresseanmälan för detta unika, generösa stenhus!
Ange gärna ID: FCC810 i kontaktformuläret HÄR!

 

Maila karin@husilanguedoc.se

Ring +33(0)6.29.54.22.87

Karin Kloo

Mäklararvodet är inräknat i priset och betalas av säljarna enligt avtal med mäklaren. Notarieavgifter tillkommer vid köp enligt gällande taxa.

Observera att angivna mått är ungefärliga, utom då de anges enligt Loi Carrez, då de är exakt uppmätta av ett oberoende undersökningsföretag.