Magnifikt renoverat borgarhus med gård

Borgarhus 3 Bedroom 3 Bathroom 1 Garage

Magnifikt, välrenoverat borgarhus med gedigna detaljer.Boyta ca 400 kvm och en liten gård med badbassäng.

(FFC669) Detta gedigna och helrenoverade stenhus ligger i en liten stad vid Canal du Midi, med bra service och 25 minuter till både Béziers och Narbonne.

Här finns en boyta på ca 400 kvm och fastigheten är renoverad 2008, med kvalitetsmaterial. Vissa unika trädetaljer är tillverkade av samma företag som har gjort inredning till vagnarna i Orientexpressen och några dörrar och detaljer kommer från hotellet Savoy i London.

På bottenvåningen ligger salongen på 60 kvm som har glasdörrar ut till den charmiga innergården med fontän och en liten bassäng, och öppen spis.  

Det finns en matsal på 36 kvm och kök 21 kvm med separat ingång samt källarförråd/tvättstuga 10 kvm, förråd 9 kvm och garage på 18 kvm. I entrén finns hall på 12 kvm och ett rum på 13 kvm med dubbla handfat och 2 separata wc. 

Den charmiga gården är på ca 30 kvm, med en fontän från 1800-talet som är en liten badbassäng. Det finns även två solterrasser på 10 kvm och 5 kvm samt en liten gård på 5 kvm, dusch och wc.

En trappa upp ligger ett sovrum på 26 kvm med dressing och badrum 9 kvm (dusch, handfat och wc), tv-salong/bibliotek på 30 kvm och konferensrum/hobbyrum på 42 kvm.

 

Det finns även sovrum på 15 kvm med badrum på 20 kvm (dusch, handfat och wc).

På andra våningen ligger hall 8 kvm, loft/arbetsrum på 18 kvm, sovrum 45 kvm med badrum 10 kvm (dusch, handfat och wc).

Uppvärmning med centralvärme (olja), och 2 enheter med luftkonditionering. Det finns solpaneler för varmvatten och en egen brunn för fontänen.

Vissa möbler ingår och andra kan diskuteras. Den årliga fastighetsskatten är på ca 1500€.

Välkommen med din intresseanmälan för detta gedigna borgarhus!
Ange gärna ID: FFC669 i kontaktformuläret HÄR!

 

Maila karin@husilanguedoc.se

Ring +33(0)6.29.54.22.87

Karin Kloo

Mäklararvodet är inräknat i priset och betalas av säljarna enligt avtal med mäklaren. Notarieavgifter tillkommer vid köp enligt gällande taxa.

Observera att angivna mått är ungefärliga, utom då de anges enligt Loi Carrez, då de är exakt uppmätta av ett oberoende undersökningsföretag.