Magnifikt borgarhus

Borgarhus 7 Bedroom 2 Bathroom

Unikt borgarhus med välbevarade originaldetaljer. Boyta 450 kvm, i en större by med fint läge vid Canal du Midi.

Kontakta Karin

(FCP715) Magnifikt borgarhus mitt i en levande by med fint läge invid Canal du Midi. Huset är byggt 1888 som ett litet vinslott med torn och är omsorgsfullt renoverat, med en boyta på 450 kvm.

Huvudbyggnaden har en källare på 150 kvm med pannrum 21 kvm (värmepanna, vattenavkalkare, förråd ), källare 35 kvm, vinkällare 24 kvm (tempererad till 15°).

På bottenvåningen ligger huvudingången med en gedigen träport och entré 24 kvm (originalgolv, stuckaturer).

Köket är på 12,9 kvm (fläkt, diskmaskin, vask, mikro, kyl), det finns skafferi 2 kvm och matsal 14 kvm(träpaneler, dekorativa fönster).

Vardagsrum 26 kvm (dekorativ öppen spis av marmor, takrosetter och stora fönster, dekorativa dörrar) och arbetsrum 20 kvm (öppen spis av marmor, stuckaturer mm), wc med handfat och en korridor på 10 kvm som leder ut till trädgården.

En trappa upp ligger hall på 23 kvm (originalgolv, balkong), sovrum på 18,5 kvm med originalgolv, öppen spis av marmor, balkong, sovrum 22 kvm (balkonger, originalgolv, öppen spis av marmor), sovrum 18 kvm (originalgolv) och gym 19,4 kvm (öppen spis av marmor, originalgolv, balkong) och klädkammare 11,8 kvm (balkong, integrerad förvaring), wc och badrum med badkar, dubbla handfat och bidet och access till tornet).

Två trappor upp ligger hall med originalgolv, sovrum på 18,3 kvm (originalgolv), sovrum 22,8 kvm, arbetsrum 11,3 kvm (originalgolv), access till tornet.

Trappan är av marmor, med järnräcke, takfönster och stuckaturer.

Tornet: Entré från gatan till kök 12,61 kvm (med bakdörr till gård och trädgård). En trappa upp ligger badrum 11,2 kvm (badkar, dubbla handfat, blyinfattat fönster). Två trappor upp ligger vardagsrum 11,7 kvm och ett stort rum på 69 kvm som används som förråd och tvättstuga, det finns, bastu, wc och våningen är fullt isolerad och med framtagna takbjälkar.

En stor järnport leder in till en stenlagd gård med car-port. Några trappsteg leder upp till trädgården på ca 600 kvm, där finns ett litet hus med sommarkök på 30 kvm, pergola med sommar-möbler och spa, det finns ännu en pergola med skugga för matplatsen.

Den årliga fastighetsskatten är på ca 1592 €. Huset värms med centralvärme, stadsgas, det finns även reversibel luftkonditionering.

Välkommen med din intresseanmälan för detta unika slottsliknande hus  med välbevarade originaldetaljer, i en större by vid Canal du Midi!
Ange gärna ID: FCP715 i kontaktformuläret HÄR!

 

Maila karin@husilanguedoc.se

Ring +33(0)6.29.54.22.87

Karin Kloo

Mäklararvodet är inräknat i priset och betalas av säljarna, notarieavgifter tillkommer vid köp enligt gällande taxa.

 

 

Print Friendly, PDF & Email