Magnifikt borgarhus med pool

Borgarhus med pool 10 Bedroom 6 Bathroom

Magnifikt borgarhus med vackra originaldetaljer och stor trädgård med pool.

Kontakta Karin

SÅLT! (FCC816) Denna magnifika fastighet har tidigare tillhört en vingård, den ligger i utkanten av en by och du har ca 20 minuter med bil till den charmiga staden Narbonne, 45 minuter till flygplatsen i Béziers.

Här finns omkring 700 kvm boyta, ursprungligen från 1600-talet, men renoverat med kvalitetsmaterial. Öppna spisar av marmor, stuckaturer, golv och snickerier är bevarade. Den inhägnade trädgården är på drygt 4800 kvm, med pool 15x5m. 

 Under huset finns en källare/förråd och vinkällare.


På bottenvåningen har du en salong på drygt 60 kvm, med öppen spis av marmor och parkettgolv. Det finns även en mindre salong på 20 kvm och kök på ca 25 kvm, med platsbyggd inredning och utgång till gården.Vidare finns matsal på drygt 35 kvm, med unik öppen spis, stuckaturer och originalköket på 15 kvm är bevarat.   På denna våning finns även ett rymligt sovrum på ca 28 kvm och badrum med dusch och wc.


En trappa upp ligger en korridor och 6 sovrum på 17-36 kvm, alla med högt i tak, originalgolv och öppna spisar. Det finns tre badrum och ett vardagsrum.

Två trappor upp finns ytterligare tre sovrum, varav ett är på ca 47 kvm med privat badrum.

Där finns även ett stort “hobbyrum/sällskapsrum” på 65 kvm med fem stora fönster. I tornet i väster finns ett rum på drygt 35 kvm och ett arbetsrum, wc och ett rum med utgång till det platta taket, där du har enastående utsikt mot Pyrenéerna.

Tomten på drygt 4800 kvm är inhägnad och det finns en pool på 15×5 m (uppvärmd), en gård i sydläge med citrusträd och stor parkeringsplats.


Huset värms med centralvärme (olja). Bra intäkter om du vill hyra ut. Det går att förhandla om köp av möbler.Välkommen med din intresseanmälan för denna magnifika fastighet!
Ange gärna ID: FCC816 i kontaktformuläret HÄR!

 

Maila karin@husilanguedoc.se

Ring +33(0)6.29.54.22.87

Karin Kloo

Mäklararvodet är inräknat i priset och betalas av säljarna enligt avtal med mäklaren. Notarieavgifter tillkommer vid köp enligt gällande taxa.

Observera att angivna mått är ungefärliga, utom då de anges enligt Loi Carrez, då de är exakt uppmätta av ett oberoende undersökningsföretag.