Magnifikt borgarhus med gästhus och gård med pool

Borgarhus med pool 5 Bedroom 3 Bathroom

Magnifikt borgarhus med originaldetaljer och gård med pool. Dessutom ett separat gästhus på 70 kvm (kan hyras ut).

Kontakta Karin

(FAB490) Magnifikt borgarhus ( fd. palats för en konsul åren 1659-1795) med privat gård med pool och en separat gästbostad på 70 kvm.

Huvudbyggnaden har en boyta på 187 kvm, med många bevarade originaldetaljer som stuckaturer, dörrar och vackra originalgolv .

På bottenvåningen ligger en generös entré, vardagsrum/matsal på 33 kvm (med öppen spis-insats) och dörrar till gården med pool.

Köket är på 26 kvm (med köksinredning, gasspis, vask. kyl, ugn, diskmaskin).

Det finns också sovrum 14 kvm, badrum med dusch, handfat och wc, dörr till innergården på 13 kvm och ett förråd på 14 kvm samt en täckt passage på 20 kvm (för parkering av cyklar t.ex).

En trappa upp ligger sovrum på 20 kvm, sovrum 15 kvm med vackra takstuckaturer, sovrum 20 kvm med handfat och ett rymligt badrum med badkar, handfat och bidet samt separat wc.

Den separata lägenheten på 70 kvm har egen ingång; möjligt att hyra ut. På bottenvåningen ligger ett vardagsrum på 33 kvm med köksavdelning (vask, spis, liten kyl).

 

En trappa upp finns ett stort sovrum på 33 kvm, badrum med dusch, handfat och wc och en vind på 90 kvm (uppdelar i flera rum, möjlig att inreda).

Den stora gården vid poolen är på ca 120 kvm, poolen är på 8,10 x 3,5 m.

 

Uppvärmning med centralvärme (gas) och öppen spis med insats. Taket är i bra skick, det är tvåglasfönster.

Unika golv i original från 1700-talet!

Den årliga fastighetsskatten är på ca 1500 €.

Huset ligger mitt i en levande by, 5 minuter från Servian och 15 minuter från staden Pézenas. Du har bagerier, affär, apotek och restauranger inom gångavstånd.

 

Välkommen med din intresseanmälan!
Ange gärna ID: FAB490 i kontaktformuläret HÄR!

 

Maila karin@husilanguedoc.se

Ring +33(0)6.29.54.22.87

Karin Kloo

Mäklararvodet är inräknat i priset och betalas av säljarna enligt avtal med mäklaren. Notarieavgifter tillkommer vid köp enligt gällande taxa.

Observera att angivna mått är ungefärliga, utom då de anges enligt Loi Carrez, då de är exakt uppmätta av ett oberoende undersökningsföretag.