Renoverat byhus med innergård och terrass, i Agde

Byhus 3-4 Bedroom 2 Bathroom

Rymligt, renoverat byhus i gamla stan i Agde, med både gård och terrass samt förråd/verkstad.

SÅLT! (MAA190)Renoverat byhus i ”gamla stan” i Agde. Här finns en boyta på ca 139 kvm, privat innergård och en solig takterrass.

På bottenvåningen har du ett vardagsrum på ca 20 kvm och förråd under trappan.

Köket är på ca 21 kvm och har glasdörrar ut till den privata innergården på 15 kvm.

Intill gården ligger dessutom ett separat litet hus som rymmer verkstad/ateljé på 12 kvm (plats för cyklar mm) och ett hobbyrum på övervåningen.

En trappa upp i huset har du ett vardagsrum på 21 kvm, hall 2 kvm och rymligt badrum på 9 kvm med både badkar och dusch samt handfat och wc.

På andra våningen ligger ett sovrum/arbetsrum på 14 kvm med balkong, wc med handfat och sovrum på 21 kvm med högt i tak (2,95 m).

På tredje våningen har du ytterligare ett stort sovrum på 20 kvm, hall på 3,5 kvm intill terrassen och badrum med dusch, handfat och wc. Här finns glasdörrar till den soliga terrassen.


 

Den årliga fastighetsskatten är på ca 1300 €.

Uppvärmning med el (lösa element), det är möjligt att installera luftvärmepump för värme/kyla.

Huset är grundligt renoverat för ca 20 år sedan (nytt tak, isolering mm) medan originalgolven är bevarade där det har varit möjligt, det finns öppna spisar av marmor och originaldörrar- och fönster.

Du har gångavstånd till restauranger, caféer, mataffär, stor marknad varje torsdag, tågstation och lokal flygplats (flygbuss). Det är ca 4 km ner till Medelhavets stränder; det finns buss och cykelväg längs floden ner till stranden.

 

Välkommen med din intresseanmälan!
Ange gärna ID: MAA190 i kontaktformuläret HÄR!

 

Maila karin@husilanguedoc.se

Ring +33(0)6.29.54.22.87

Karin Kloo

Mäklararvodet är inräknat i priset och betalas av säljarna enligt avtal med mäklaren. Notarieavgifter tillkommer vid köp enligt gällande taxa.

Observera att angivna mått är ungefärliga, utom då de anges enligt Loi Carrez, då de är exakt uppmätta av ett oberoende undersökningsföretag.