Lägenhet med fint läge, utsikt vid floden i Agde

Lägenhet 3 Bedroom 2 Bathroom

Rymlig lägenhet med fina detaljer och volymer, fint läge med utsikt mot floden, i staden Agde. Cykelavstånd till Medelhavet!

(MAA179) Denna rymliga lägenhet med högt i tak har en härlig utsikt mot floden, i staden Agde. Du har cykelavstånd till Medelhavet och gångavstånd till restauranger, caféer, marknad och tågstation.

Lägenheten ligger en trappa upp i en gedigen fastighet och har en boyta på 107,94 kvm, Loi Carrez.

Du kommer in i ett rymligt vardagsrum på 39,50 kvm med högt i tak och dubbla balkonger med utsikt mot floden Hérault.

Det finns gott om förvaringsutrymme i stora inbyggda skåp, fint parkettgolv.

Bredvid vardagsrummet finns ett nyrenoverat kök på 8,96 kvm.

Vidare har du en hall på 3,00 kvm, sovrum 12,54 kvm med parkettgolv och badrum med dusch, handfat och wc.

Det finns även ett sovrum på 13,69 kvm och ett sovrum på 19,09 kvm samt badrum med badkar, handfat och wc, handdukstork och ny varmvattenberedare.

Lägenheten är en del av en co-propriété bénévole, en ägarförening som förvaltas av ägarna i huset gemensamt. Årlig kostnad till föreningen: ca 400 €. Den årliga fastighetsskatten är på 1423 €.

Uppvärmning med el. Beräknad kostnad för energi per helår, inklusive abonnemang: Mellan 2310€ och 3126€. 

Läget med utsikten mot floden och det intilliggande torget är verkligen något extra; första parkett för att se båtarna passera på floden!  Det finns cykelbana längs floden ner till Medelhavets stränder. Parkering finns i närheten.

Det finns tågstation med förbindelser till bla. Paris och Barcelona, du har även nära till den lokala flygplatsen Béziers/Cap d’Agde med direktflyg till bla. Arlanda . 

 

 

Välkommen med din intresseanmälan!

Ange gärna ID: MAA179 i kontaktformuläret HÄR!

 

Maila karin@husilanguedoc.se

Ring +33(0)6.29.54.22.87

Karin Kloo

Mäklararvodet är inräknat i priset och betalas av säljarna enligt avtal med mäklaren. Notarieavgifter tillkommer vid köp enligt gällande taxa.

Observera att angivna mått är ungefärliga, utom då de anges enligt Loi Carrez, då de är exakt uppmätta av ett oberoende undersökningsföretag.