Borgarhus med trädgård och pool

Borgarhus 5 Bedroom

Gediget borgarhus med parkliknande trädgård och pool. Originaldetaljer!

(LLN832) Borgarhus med parkliknande trädgård och pool. Genuina originaldetaljer som öppna spisar, stuckaturer, originalgolv och högt i tak!

Boytan är på 257 kvm. På bottenvåningen ligger en vacker entré på 35 kvm och sällskapsrummen; stor salong på 33 kvm. 

Det finns även öppen matsal och kök på hela 62 kvm, som har dörrar direkt ut till uteplatsen i trädgården. Här finns vackra originalgolv och öppen spis.


En trappa upp har du fem sovrum och det finns även två extra rum (arbetsrum, förråd. Master bedroom är på 42 kvm.

I trädgården finns hundraåriga träd (magnolia, olivträd mm) och pool. Trädgården är på 1600 kvm. Det finns privat parkering. På framsidan av huset finns även en lokal på 69 kvm mot gatan, som kan hyras ut (eller integreras i bostaden).

Huset ligger i en by med service, mellan Narbonne och Béziers, nära Medelhavet.

Uppvärmning med centralvärme (effektiv luft/vatten-värmepump) och luftkonditionering i några av sovrummen. Energivärde B (förbrukning) och A ( utsläpp). Det är tvåglasfönster i hela huset, taket är i bra skick. Det finns två egna brunnar för bevattning och pool.

Välkommen med din intresseanmälan!
Ange gärna ID: LLN832 i kontaktformuläret HÄR!

 

Maila karin@husilanguedoc.se

Ring +33(0)6.29.54.22.87

Karin Kloo

Mäklararvodet är inräknat i priset och betalas av säljarna enligt avtal med mäklaren. Notarieavgifter tillkommer vid köp enligt gällande taxa.

Observera att angivna mått är ungefärliga, utom då de anges enligt Loi Carrez, då de är exakt uppmätta av ett oberoende undersökningsföretag.