Ljus, renoverad lägenhet i Béziers

Lägenhet 2 Bedroom 2 Bathroom

Ljus och luftig lägenhet med lugnt läge i staden Béziers. Boyta 101,73 kvm med öppen planlösning, ljust vardagsrum/kök. Renoverad och klar att flytta in i, med fina detaljer.

Kontakta Karin

(KBZ165) Denna ljusa och välrenoverade lägenhet har ett lugnt läge i de mysiga kvarteren nära katedralen i Béziers.

Här finns en boyta på 101,73 kvm (loi Carrez) med två sovrum +två badrum och ett öppet kök och vardagsrum. Lägenheten ligger en trappa upp i en gedigen äldre fastighet med porttelefon. Det är trägolv och fina detaljer som stuckaturer, öppna spisar av marmor, högt i tak och stora fönster.

Du kommer in i hallen på 5 kvm och bredvid hallen ligger det öppna vardagsrummet på 36 kvm och köksavdelning med matplats på 11 kvm.

Det finns ett sovrum/arbetsrum på 18 kvm med privat badrum med dusch.

Vidare finns ett större sovrum på hela 23 kvm med inbyggda garderober, parkettgolv i original och öppen spis av marmor. 

Här finns privat badrum med dusch och plats för tvättmaskin.

Den årliga fastighetsskatten är ca 864€ och omkostnaderna i den välskötta boendeföreningen (co-propriété) ligger på ca 200 € per år (inkl. försäkring för byggnaden mm). Uppvärmning med el. En bekväm lägenhet året runt!

Det finns parkering i närheten. Du har gångavstånd till många caféer, restauranger, Hallarna, turistbyrån och tågstationen. Det finns flygbuss till den lokala flygplatsen med direkt förbindelse till Skavsta, London, Paris, Bryssel mm.

Välkommen med din intresseanmälan för denna renoverade och ljusa lägenhet med bra läge!
Ange gärna ID: KBZ165 i kontaktformuläret HÄR!

 

Maila karin@husilanguedoc.se

Ring +33(0)6.29.54.22.87

Karin Kloo

Mäklararvodet är inräknat i priset och betalas av säljarna, notarieavgifter tillkommer vid köp enligt gällande taxa.

Observera att angivna mått är ungefärliga, utom då de anges enligt Loi Carrez, då de är exakt uppmätta av ett oberoende undersökningsföretag.